HR Bookazine

Als abonnee ontvang je vanaf oktober 2024 4 edities van ons Bookazine per jaar. Dat is goed voor gemiddeld 4 keer 160 pagina’s inspiratie waar je concreet mee aan de slag kan in jouw organisatie of in jouw HR team. In ieder bookazine krijg je een XL-reportage over de belangrijkste ontwikkelingen binnen ons vak­gebied; kerncijfers en tendensen op de arbeidsmarkt; actueel onderzoek én een vooruitblik naar wat op de radar staat in binnen- en buitenland. We tanken in de eerste plaats inspiratie bij HR, maar kijken ook over het muurtje én over de grens, we gaan langs bij inspirerende CEO’s en ondernemers en we brengen een uitgebreid overzicht met boeken die je wil lezen, podcasts die je kan beluisteren en (partner) events die je niet wil missen.

#ZigZagHR Tijdschrift

Wil je een exemplaar van een tijdschrift nabestellen? Dat kan!
Kies hieronder een editie uit die je fysiek wenst te ontvangen.

Ben je al abonnee? Dan kan je alle tijdschriften die tot nu verschenen digitaal raadplegen via deze link.

Wat is het?

Trend driven - academic proof - peer powered.

Ieder jaar gaan we op zoek naar de trends in HR en bepalen we samen met onze raad van #ZigZagHR-Wijzen 10 centrale topics waar HR van wakker ligt (of van wakker zou moeten liggen).  

Elke maand zoomen we in op één van die 10 topics, waar we in het vaktijdschrift uitgebreid op ingaan. 

We toetsen de theorie aan de praktijk. We delen best en vooral next practices van Belgische bedrijven. En we kijken iedere maand over het muurtje, want HR kan veel leren van sectoren die op het eerste zicht weinig of niets te maken hebben met HR.

De Inhoud

Zigzaggen tussen traditionele en minder traditionele HR praktijken.

De inhoud van dit nieuwe maandelijkse HR-vaktijdschrift zigzagt tussen traditionele en progressieve HR praktijken, tussen bekende en minder bekende HR thought leaders en ‘rebels’ en helpt jou met een kritische blik én een #ZigZagHR-Bril naar de toekomst van HR kijken.

  • Wil jij minstens één stapje sneller zijn als het gaat over de toekomst van HR? 
  • Wil jij je laten inspireren door best & next practices 
  • Wil jij leren ‘zigzaggen’ door innovatieve HR praktijken te verzoenen met traditionele praktijken?

Abonneer je dan nu op het vaktijdschrift.