HR-Vacatures

Vacatures in de kijker

Jouw vacature ook in de kijker?

Alle vacatures

Learning & Development Expert

Televic Group

Izegem

voltijds

In order to sustain our growth, we are on the lookout for a curious Learning & Development Expert. Why curious? Because curiosity not only makes for better teamwork, it also creates new insights and possibilities. Besides that, technological leadership and innovation drive everything that we do. So get on board with us and discover the communication technologies of the future.

Talent Acquisition Expert

Televic Group

Izegem

voltijds

In order to sustain our growth, we are on the lookout for a curious Senior Talent Acquisition Specialist. Why curious? Because curiosity not only makes for better teamwork, it also creates new insights and possibilities. Besides that, technological leadership and innovation drive everything that we do. So get on board with us and discover the communication technologies of the future.

Talent Officer / Campus Recruiter

Televic Group

Izegem

voltijds

In order to sustain our growth, we are on the lookout for a curious Talent Officer. Why curious? Because curiosity not only makes for better teamwork, it also creates new insights and possibilities. Besides that, technological leadership and innovation drive everything that we do. So get on board with us and discover the communication technologies of the future.

Selectiedeskundige

De Watergroep

Brussel

Als deskundige HR Staffing maak je deel uit van het team voor talentmanagement binnen de afdeling HR. Als aanspreekpunt voor concrete selectieprocedures werk je nauw samen met de leidinggevenden, de HR Business Partners, je collega’s van het HR-team en van de afdeling Communicatie alsook met externe selectiepartners. Je plaats van tewerkstelling is Brussel, op vijf minuten van het treinstation Brussel Noord.  Je voert selecties uit in Brussel en (vooral) in onze bedrijfslocaties in West-en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Je kan ook van thuis uit werken.

Accountmanager Oost-Vlaanderen

Poolstok

Oost-Vlaanderen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van een deel van de klantenportefeuille en geef je professioneel advies, begeleiding en ondersteuning aan klanten. Je vervult een brugfunctie tussen de externe dienstverleners die de opdrachten uitvoeren en de klanten. Samen met de regioverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het regiomanagement en je neemt de rol van productverantwoordelijke op voor één of meerdere producten/diensten.

Deskundige HRM – Dommelhof

Provincie Limburg

voltijds

Voor de versterking van het team zoekt het Provinciaal Domein Dommelhof een deskundige HRM.

Compensation & Benefits expert

Havenbedrijf Antwerpen-Brugge

Regio Antwerpen - Zeebrugge

Samen met je collega’s van het team compensation & benefits zet je activiteiten en projecten van het uitgetekende HR-beleid om naar de praktijk. Je geeft input aan het management over je vakgebied. Je houdt hierbij rekening met de beleidslijnen, procedures en werkafspraken die gemaakt zijn om een kwalitatieve en klantgerichte HR dienstverlening te verzekeren. Je rapporteert aan de compensation & benefits teamleader.

HR consultant (HROnsite)

EY

Diegem + locatie klant

voltijds

As an HR consultant (HROnsite) you carry out temporary assignments at your clients‘ premises. You support their HR department by integrating the HR team for a specified period to provide expertise in key HR operations in different HR fields: learning & development, payroll, HR Business partnering, recruitment, employer branding, ...

2 Medewerkers Personeelsadministratie

Vlaams parlement

Brussel

voltijds - onbepaalde duur

De stafdienst HR van het Vlaams Parlement is op zoek naar twee medewerkers personeelsadministratie. Werk je graag met cijfers en is advies verlenen aan collega’s over de impact van loopbaankeuzes op hun loon helemaal je ding? Heb je een grondige kennis van arbeids- en sociale wetgeving of ben je bereid je verder te verdiepen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Solliciteer nu!

HR Partner Ondersteunende Diensten

Gemeente Dilbeek

A1-A3, contract onbepaalde duur, voltijds

Als HR-partner bij Gemeente Dilbeek kom je terecht in een organisatie die sterk in beweging is. Tijdens de veranderingstraject van de organisatie zal je rol mee evolueren van een operationele naar een adviserende focus met ruimte om beleidsmatig te werken.

HR Partner Welzijn

Gemeente Dilbeek

A1-A3 contract - onbepaalde duur - voltijds

Als HR-partner bij Gemeente Dilbeek kom je terecht in een organisatie die sterk in beweging is. Tijdens de veranderingstraject van de organisatie zal je rol mee evolueren van een operationele naar een adviserende focus met ruimte om beleidsmatig te werken.

HR Transformation Practice Lead

Techwolf

voltijds

Dedicated to delivering the best experience for our customers, we're looking for an HR Transformation Practice Lead to guide our customers in transforming into a skills-based organisation.

Diensthoofd Personeel en Organisatie

Lokaal bestuur Tremelo

voltijds

Als diensthoofd personeel & organisatie ben je de spil van een vernieuwend persoonsbeleid binnen ons lokaal bestuur (gemeente en OCMW). Je ontwikkelt en implementeert een HR-beleid op maat van de hele organisatie en bent de initiator en trekker van organisatiebrede projecten. Je bent beslagen in de technische en juridische finesses van loonbeheer e.d. maar evenzeer vertrouwd met (de implementatie van) nieuwe strategische HR-concepten. Je bent gericht op (interne) dienstverlening en samenwerking en deinst niet terug voor weerstanden en complexe problemen. Je hebt een hands-on-mentaliteit en bent in staat om 'out of the box' te denken. Je bent competent en gedreven, zelfsturend en integer. Je werkt grondig en accuraat, met oog voor detail. Je ondersteunt de algemeen directeur en maakt deel uit van het managementteam.

Projectmanager Engagement en Wellbeing

Lidl

Oost-Vlaanderen

voltijds

Als HR Wellbeing Expert ben jij de inspirator omtrent de welzijnsthema’s bij Lidl en werkt initiatieven uit ter bevordering van de fysieke en mentale gezondheid van de meer dan 10.000 collega’s. Je werkt als projectmanager en neemt verantwoordelijkheid van concept tot implementatie.

HR Directeur

Agentschap Inburgering & Integratie

Brussel

voltijds

De HR-afdeling van ons agentschap is een bruisende omgeving. Ons groot engagement voor nieuwkomers en de mooie diversiteit van onze medewerkers komen er samen. De uitdagingen zijn groot maar de oplos-singen bieden evenredig voldoening. Word jij onze nieuwe directeur HR?

HR Generalist

Titeca pro accountants & experts

Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

voltijds

Wij blijven zelf ook groeien, in omvang en in kennis. Voor onze Titeca Pro Experts zoeken wij daarom een HR-Generalist die mee aan de basis kan staan van onze HR-adviseursafdeling op vlak van soft HR als persoonlijk aanspreekpunt samen met onze Legal HR-Adviseur.

HR Officer International Staff

VVOB

Brussel

Voltijds

We zijn op zoek naar een Allround HR Officer die vanuit ons hoofdkantoor in Brussel meebouwt aan een stimulerende werkomgeving en organisatiecultuur waarin mensen centraal staan om onze ambities te kunnen realiseren.

Global HR Director

VCST

Limburg

voltijds

🏁 Do you want to accelerate your international career as Global HR Director VCST Industrial Products, a world-class player in the fast-paced world of the automotive industry?

HR Business Partner

Aquafin

Antwerpen

voltijds

Kom mee vernieuwing laten wérken in een future proof HR team. Bouw met jouw zin voor resultaat aan onze toekomst en die van onze mensen

Recruiter

Signpost - Academic Software - Digitale Methode

Oost-Vlaanderen

voltijds

Ben jij de recruiter die ons ondernemende, dynamische en vooral zeer fijn HR team kan versterken. Ben jij de recruiter die onze groei verder kan ondersteunen?

International Talent Recruiter

TCR International

Steenokkerzeel

voltijds

We are in full transition from a European leading service provider of airport equipment solutions to a global leader. To attract the best talent to support our company’s growth, we are looking for an International Talent Recruiter.

HR officer

Poppies Bakeries

West Vlaanderen

voltijds

Als HR Officer ondersteun je onze site d’Haubry Bakery in Zonnebeke in de verdere groei op vlak van Mens & Organisatie. Je helpt mee met het professionaliseren en het uitrollen van het HR-beleid van de Poppies Groep in deze productiesite, waar we de overheerlijke Macarons de Paris produceren.

Payroll officer

Biocartis

Mechelen

70% werkregime (hybride)

Due to the expansion of our Compensation strategy which now also includes a Flexible Income Plan, the Biocartis Compensation & Benefits team is looking for a new colleague on a part-time basis (70%).

Manager Recruitment & Development

Aquafin

Antwerpen

voltijds

Change is je bijnaam: kom mee vernieuwing laten wérken in een future proof HR team. Bouw met jouw nieuwe ideeën aan onze toekomst en die van onze mensen.

Clusterverantwoordelijke samenleving

Lokaal bestuur Grobbendonk

Grobbendonk

voltijds - contractueel

Momenteel gaat lokaal bestuur Grobbendonk over tot de aanwervingsprocedure van een Clusterverantwoordelijke samenleving.

People Partner – Recruitment

Telenet

Mechelen

voltijds - onbepaalde duur

De juiste persoon op de juiste plaats in de organisatie, dat is jouw dagdagelijkse missie. Als een échte People- en Business Partner maak je mee het verschil door op een op een no-nonsense en Agile manier je interne klanten te servicen. Ben jij een echte HR professional die gebeten is door HR en Recruitment? Lees dan vooral verder!

HR Directeur

Camino Group

Oost-Vlaanderen

voltijds - contract onbepaalde duur

Camino is de koepel boven 12 ambitieuze bouwmerken, waar oa Durabrik, Victor en Ecopuur deel van uitmaken. Een warme, familiale groep met 315 medewerkers, waar medewerkers als het belangrijkste kapitaal beschouwd worden. Durabrik is al 3 keer op rij uitgeroepen tot een “Great Place to work” en werd in 2022 door Vlerick bekroond als “Best workplace”. Ben jij een gedreven en ambitieuze HR directeur met een passie voor het ontwikkelen van talent?

On Site Consultant

Intevu

Vlaanderen

voltijds

Als je zin hebt in een leuke en vlotte werksfeer, ervan houdt om samen met bedrijven naar HR-oplossingen te zoeken én een persoonlijke band en lange-termijn-relatie met hen wil opbouwen, dan ben jij misschien een geknipte kandidaat voor Intevu

HR manager

Poolstok

Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant

voltijds - onbepaalde duur

Als HR-manager werk je in deze context het HR-beleid verder uit en geef je vorm aan een passende organisatiecultuur. Je draagt zorg voor Poolstok’s belangrijkste sterkte: ons menselijk kapitaal.

Senior Talent & Development Manager

Rode Kruis Vlaanderen

Mechelen

voltijds

Rode Kruis-Vlaanderen heeft beslist om in het licht van haar strategische ambities, de HR-dienst verder uit te bouwen. Ter versterking van ons Talent & Development Center zijn we op zoek naar een ervaren en doorwinterde Talent & Development Manager die tot doel heeft effectieve recruitment-, retentie- en opleidingsstrategieën te ontwikkelen zodat Rode Kruis-Vlaanderen in alle geledingen en op alle niveaus van de organisatie over voldoende en gekwalificeerd personeel beschikt

Payroll Officer

Rode Kruis Vlaanderen

Mechelen

voltijds - onbepaalde duur

Om mee te werken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-dienst voor Rode Kruis-Vlaanderen, met een specifieke verantwoordelijkheid in het verzekeren van een correcte en efficiënte loon- en personeelsadministratie, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Payrollbeheerder.

Compensation & Benefits Specialist

Rode Kruis Vlaanderen

Mechelen

voltijds - onbepaalde duur

Als Compensation & Benefits Specialist ben je medeverantwoordelijk voor het correct beheer en de correcte opvolging van de compensation & benefits bij Rode Kruis-Vlaanderen (RKV). Je staat in voor het verlenen van professioneel advies over sociaaljuridische topics die betrekking hebben op reward elementen. Je zorgt voor een optimaal subsidiebeleid en gaat op zoek naar opportuniteiten om deze subsidie-inkomsten te versterken. Je zorgt mee voor de analyse en optimalisatie van bestaande beloningssystemen ter ondersteuning van een betere implementatie van de strategie van onze organisatie. Je verleent advies aan onze HR Directeur en de betrokken collega's.

HR directeur

Motena

West-Vlaanderen

voltijds

Wij zoeken iemand die gaat voor een glimlach bij 900 mensen! Word jij de nieuwe HR directeur die onze medewerkers, directie en zichzelf elke dag opnieuw blij maakt?

Recruiter

Krinkels

Vlaams Brabant

voltijds

Je bent verantwoordelijk voor de nationale instroom van nieuwe collega’s (zowel bedienden als arbeiders) en het hele selectieproces. Je zorgt voor het uitschrijven en plaatsen van vacatures via de meest geschikte wervings-kanalen en selecteert kandidaten via (digitale) selectiegesprekken. Je analyseert en optimaliseert de rekruteringsprocessen waar nodig.

Consultant Rekrutering & Selectie Antwerpen

Hudson Belgium

Antwerpen

Onbepaalde duur / Voltijds / Deeltijds (80%)

Als HR consultant kan je jezelf bij Hudson ontplooien tot brede HR generalist met een specialisatie in rekrutering en selectie van middel- en senior management profielen. Je interviewt hen, evalueert hun potentieel tijdens een assessment center en geeft kwalitatief advies aan jouw klant. Wil je werken als trusted advisor, heb je een passie om met en voor mensen te werken en doe je dit graag in teamverband? Laten we dan eens kennismaken.

Verantwoordelijke Training & Opleiding

Krinkels

Vlaams Brabant

voltijds

Als intern aanspreekpunt voor T&O ben je verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid en werk je opleidingsplannen uit. Als ambassadeur van Krinkels Academy ben jij de contactpersoon om stages, bedrijfsbezoeken en gastcolleges met scholen te bespreken en vast te leggen. Als Verantwoordelijke training & opleiding rapporteer je aan de HR manager.

Externe HR-partner voor KMO’s

Effectis

Oost- of West-Vlaanderen of Antwerpen

Vast Dienstverband of zelfstandig statuut

Als externe HR-partner geef je het HR-beleid van menig KMO’s in Vlaanderen vorm. Je bent een strategische sparringpartner voor zaakvoerders en tegelijk pak je de grootste noden onmiddellijk aan. Handen uit de mouwen dus! Houd je van de dynamiek van een KMO, ben je van vele HR-markten thuis en houd je gemakkelijk veel bordjes in de lucht? Dan is dit iets voor jou!

Selectieverantwoordelijke

Agentschap Overheidspersoneel – Vlaamse Overheid

Brussel

Contract onbepaalde duur of statutaire tewerkstelling - voltijds

Het Selectiecentrum van de Vlaamse overheid staat in voor de aanwerving van het overheidspersoneel. Als selectieverantwoordelijke zijn je werkdagen erg gevarieerd. Je doet een opstartgesprek met de klant, bepaalt hoe de selectie vorm krijgt, zoekt actief naar potentiële kandidaten, interviewt, neemt testen af, evalueert, motiveert,… en dat voor uiteenlopende functies in gans Vlaanderen. Je zorgt daarbij steeds voor een efficiënt, objectief en kwaliteitsvol selectieproces. Afhankelijk van je interesses en de noden krijg je ook de kans om mee te werken aan projecten die het rekruterings- en selectieproces verder optimaliseren

Talent Manager

Delhaize De Leeuw NV

Brussel

voltijds

Better living, better eating, better planet: these are our objectives, and those of our current and future talents! Our Talent Manager will build a diversified, inclusive, solid, and agile talent pool who will build Delhaize’s future. With a pinch of magic, he/she will communicate about our projects and programs and make a real impact!

Talent & Happiness Officer

Triple A Solutions

Diegem

voltijds

Ben jij de Talent & Happiness officer die we zoeken? Because we are hiring! Ben jij een hardwerkende teamplayer die graag dat tikkeltje meer wil? Om ons dynamische Talent & Happiness Team in Diegem te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Superhero die naast recruiting talenten ook de nodige people skills bezit. Door middel van on the job training, opleidingen en een open feedback-cultuur maken we van jou dé specialist ter zake!

HR Business Partner

Clear Channel

Vlaams Brabant

voltijds

Een generalistische HR functie met impact! Geen enkel HR domain of topic ontgaat je. ‘Work hard, play hard’ is een ‘understatement’ in deze rol: we garanderen je autonomie, betrokkenheid, resultaat, vertrouwen en fun. Passie voor mensen, business en learnatic? Go for it!

Learning & Development officer

Mediahuis

Antwerpen

voltijds

Wie we nodig hebben, is iemand die feilloos aanvoelt welke opleidingsnoden er leven in een organisatie. En het geeft je een kick als je die kan invullen met de juiste opleidingen en leerinitiatieven.

Afdelingshoofd personeel (HR manager)

lokaal bestuur Lennik

Vlaams Brabant

voltijds

Ben je gebeten door human resources? Ben je bereid de lead te nemen in het uitdenken en het uittekenen van het personeelsbeleid van Lennik? Dan zijn we op zoek naar jou!

HR officer m/v/x (focus payroll)

Broederlijk Delen / Studio Globo

Brussel (Zuid)

Als warme professional zorg jij ervoor dat de personeelsadministratie en de loonverwerking van zowel Broederlijk Delen (voor 50%) als Studio Globo (voor 40%) op wieltjes loopt en dit voor alle medewerkers in België. Je maakt als HR-Officer deel uit van het HR-Team (Mens & Organisatie) en rapporteert net als de HR-Officer Expats aan de HR-Verantwoordelijke en dit binnen twee organisaties met maatschappelijke meerwaarde

HR directeur met een hart voor mensen

Dela

Antwerpen

voltijds

De huidige HR Directeur van DELA België gaat binnenkort met pensioen. Wij willen graag in gesprek treden met kandidaten die zich in onze waarden herkennen en de organisatie samen verder willen uitbouwen en professionaliseren. Bij DELA creëert onze sterke business focus ruimte om de mens centraal te stellen, dit willen we graag terugzien in je ervaring en visie op HR en organisatieontwikkeling. Als lid van het directieteam bepaal je mee het beleid van DELA België. Je bent verantwoordelijk voor de HR strategie en leidt en begeleidt de implementatie ervan

R&D consultant

The Vigor Unit

Gent

voltijds of deeltijds

The VIGOR Unit is een spin-off van Universiteit Gent. Wij streven ernaar om organisaties te ondersteunen in het nemen van evidence-based beslissingen en ontwikkelen ook nieuwe HR instrumenten. Wij zoeken nieuwe R&D consultant die ons hierbij kan helpen door het uitvoeren van veldonderzoek, literatuuronderzoek en (op termijn) data-analyse.

HR manager

Sioen

Moeskroen

voltijds

Als HR Manager speel je bij Sioen Industries een cruciale rol binnen alle plants in Sioen Industries Moeskroen. Je bent het aanspreekpunt voor HR-gerelateerde topics en vertegenwoordigt HR in alle afdelingen en teams, van de vloer tot bij het management. Je krijgt een trekkersrol binnen deze stimulerende bedrijfscultuur en voert een personeelsbeleid van A tot Z. Uiteraard krijg je voor alle HR-taken ondersteuning vanuit HR shared services in Ardooie (zowel op vlak van payroll als rekrutering als HR-beleid tout court). Een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelfstandig te werken binnen een groeiende en financieel sterke groep

HR talent

Arvesta

Leuven & home office

voltijds

Op zoek naar een job waarin je als people person écht impact kan maken? Bij Arvesta – pionier in de landbouw -, tuinbouw -en retailsector – zetten we onze Experts in the Field op de eerste plaats. Daarom blijft ons HR team groeien. Kom jij het verschil maken als Talent Sourcer, HR Tech Analyst of HR Officer?

HR experts

Tobania

Vlaams Brabant

voltijds

Gemotiveerd op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR in de sector van de toekomst, zijnde Business & Technology, maar geen zin meer om in vakjes te denken? Kom dan bij Tobania buiten de lijntjes kleuren! Voor onze HR Business Partner en Recruitment communities zijn wij op zoek naar verschillende nieuwe collega's: IT Recruiters, HR Business Partners, een Recruitment Community Manager en een Learning & Development Manager. Wil jij meewerken aan de groei van onze TOBorganisatie? Solliciteer dan nu!

Talent recruiter

In The Pocket

Gent / Leuven

voltijds

At In The Pocket we have a laser focus on selecting the best people for the exciting and challenging job opportunities that we offer. As a rapidly growing organisation we are looking for a Talent Recruiter to stay the course. As a our Talent Recruiter you are able to scout and detect exceptional talent. We are surrounded by top talents and we need you to see those rough diamonds.

Jouw vacature bovenaan in de kijker?

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR

Jouw vacature
in de kijker