HR Vacatures

Vacatures in de kijker

#ZigZagHR Jobsafari

Jouw HR vacatures in de kijker

Een gewone HR-vacature, dat zegt natuurlijk niet zoveel. Daarom gaat Lesley Arens in de #ZigZagHR Jobsafari op verkenning! Met de camera erbij komt ze  een halve dag meelopen met jouw HR team, gaat ze in gesprek met HR collega’s én maakt ze concreet waarom HR professionals bij jou aan de slag zouden moeten gaan. Zo laat ze de HR-Community kennismaken met jouw HR afdeling én maakt ze jouw HR vacature(s) levend.

Jouw vacature ook in de kijker?

Alle vacatures

Havenbedrijf Antwerpen-Brugge

regio Antwerpen-Brugge

voltijds

24/03/2023

Ben je een enthousiaste en ervaren HR expert? Wil je een uitdagende rol waarin je een belangrijke bijdrage kan leveren aan de werving van talent, het welzijn en de veerkracht, én de groei en ontwikkeling van onze organisatie en haar medewerkers, solliciteer dan nu op de functie van talent & development expert!

24+

Regio Antwerpen (Berchem)

Voltijds (4/5 bespreekbaar)

22/03/2023

24+ is het customer care center van KBC. Als recruiter bij 24+ ben je verantwoordelijk voor de aanwerving van (nieuwe) collega’s. Dit doe je in samenwerking met rekruterende managers, stakeholders en interim- en selectiepartners. Je ontwikkelt een visie op rekrutering en selectie binnen 24+, je kijkt kritisch naar de bestaande processen en optimaliseert waar nodig. Je werkt samen met onze communicatieverantwoordelijke om een sterk employer brand op te zetten.

Smals

Brussel

voltijds

22/03/2023

Rekrutering is jouw passie? Je zoekt tot je de ideale kandidaat vindt voor elke vacature? Je wil een job met veel variatie en autonomie? En je hebt ervaring in Talent Acquisition? Dan ben jij de recruiter die ons groeiende HR-team nodig heeft. Je bent verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten van A tot Z voor zowel interne als externe klanten. Expertise in de rekrutering van informatici is een sterke troef.

Vaillant-Group

Vlaams-Brabant

voltijds

21/03/2023

De Vaillant Group is leidend op het gebied van technische ontwikkelingen als verwarmings-, ventilatie- en klimaatbeheersingstechnologie tot en met oplossingen die gebruik maken van hernieuwbare energie. Word ook een van de 16.000 collega’s uit meer dan 70 landen die dagelijks aan de visie van een beter klimaat werken – voor de mensen thuis en voor onze aarde.

Smals

Brussel

voltijds

20/03/2023

De HR-afdeling van Smals is op zoek naar een Social Legal Advisor om alle personeelsgebonden juridische vragen te beheren. Je adviseert en formuleert mee antwoorden op arbeidsrechtelijke vraagstukken en komt tussen in juridische aangelegenheden omtrent arbeidsovereenkomsten en ontslagdossiers. Je volgt permanent en proactief de sociaal-juridische actualiteit op en doet voorstellen om veranderingen te integreren in het personeelsbeleid en HR-policies.

Smals

Brussel

voltijds

20/03/2023

Zijn human resources je passie maar ben je ook van vele andere markten thuis? Dan hebben wij de uitdaging die je zoekt. Als Resource Manager ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten Human Resources, Finance, Risk management en Facility management. Je behoort tot het directiecomité en stelt initiatieven voor om het huidige HR-beleid verder te verbeteren. Je coördineert het financiële beleid, zorgt voor een efficiënt operationeel beheer van de logistiek en stimuleert het risicobeheer binnen de organisatie

Smals

Brussel

voltijds

20/03/2023

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten in e-government en e-health voor partners uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We groeien continu en willen daarom ons HR-team versterken met een Payroll & HR Administration Coordinator. Je bent zowel strategisch als operationeel actief en verantwoordelijk voor de functionele coördinatie van het team. Als expert in personeelsadministratie adviseer je de medewerkers van het team en zie je toe op de uitvoering van de loonadministratie.

Van Havermaet

Limburg/Kempen/Leuven

Onbepaalde duur

20/03/2023

Meer dan 240 gedreven maeten adviseren onze klanten op financieel, fiscaal, juridisch, strategisch en bedrijfseconomisch vlak. Dit met 1 belangrijk motto: kwaliteit leveren met een sterke persoonlijke toets. Als brede adviseur ben jij de gesprekpartner voor onze klanten voor alle mogelijke HR topics. Je begeleidt de klanten naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM.

Van Havermaet

Limburg/Kempen/Leuven

onbepaalde duur

20/03/2023

Meer dan 240 gedreven maeten adviseren onze klanten op financieel, fiscaal, juridisch, strategisch en bedrijfseconomisch vlak. Dit met 1 belangrijk motto: kwaliteit leveren met een sterke persoonlijke toets. Als centraal aanspreekpunt bied je ondersteuning en sta je in voor de volledige en correcte loonverwerking van je klant. Kortom, je ontzorgt jouw klant van alle loontechnische vragen

Smals

Brussel

voltijds

20/03/2023

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten in e-government en e-health voor partners uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We groeien continu en willen daarom ons HR-team versterken met een ervaren HR Business Partner. Wil je meewerken aan de verdere uitbouw van ons kwalitatief HR-beleid, onze interne klanten een optimale HR-dienst aanbieden en onze managers begeleiden om de menselijke uitdagingen en de ontwikkeling van hun teams te begrijpen? Lees dan zeker verder!

Zorgbedrijf Meetjesland

Oost-Vlaanderen

voltijds

20/03/2023

Zorgbedrijf Meetjesland is op zoek naar een coördinator HR. Het gaat om een voltijds (38/38) contract onbepaalde duur. Er wordt een vergelijkende aanwervingsprocedure georganiseerd met het oog op een contractuele aanstelling voor onbepaalde duur voor de functie coördinator HR met aanleg van een werfreserve. Kandidaturen dienen ingediend te worden tegen ten laatste 30.04.2023.

SOLVA

Zuid-Oost-Vlaanderen

voltijds

13/03/2023

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om je expertise maximaal in te zetten ten dienste van de maatschappij? SOLVA werft aan! In deze functie ben je verantwoordelijk voor alles wat verband houdt met het personeelsbeleid. Je informeert de HR-deskundige en de coördinator interne diensten op vlak van personeelszaken in het kader van een modern personeelsbeleid, een strategische doelstelling binnen SOLVA. Je besteedt oprecht de grootste aandacht aan de medewerkers en hun welzijn.

Familiehulp

Regio Mechelen

Deeltijds

03/03/2023

Wist je dat Familiehulp per jaar meer dan 22.000 sollicitaties ontvangt en 1.200 nieuwe huishoudhulpen, verzorgenden en bedienden aanwerft? Om dit mee in goede banen te leiden kijken we uit naar een partner medewerkersbeleid (interne benaming HR Business Partner) om ons team te vervoegen.

Familiehulp

Regio Mechelen

Voltijds

03/03/2023

Wist je dat Familiehulp per jaar meer dan 22.000 sollicitaties ontvangt en 1.200 nieuwe huishoudhulpen, verzorgenden en bedienden aanwerft? Om dit mee in goede banen te leiden kijken we uit naar een partner medewerkersbeleid (interne benaming HR Business Partner) om ons team te vervoegen.

Techwolf

Gent

voltijds

01/03/2023

Dedicated to hiring the best talent and delivering a stellar candidate experience to all candidates, we are looking for a Talent Partner to join our pack and have a direct impact on our growth as we continue to scale internationally.

Familiehulp vzw

Brussel (met mogelijkheden tot telewerken)

voltijds - onbepaalde duur

20/01/2023

Familiehulp is dé partner voor zorg en ondersteuning. Als thuiszorgorganisatie bieden wij onze klanten een ruim aanbod (gezinszorg, huishoudelijke hulp met of zonder dienstencheques, oppashulp, karweihulp, kraamzorg en kinderopvang). We zijn op zoek naar een teamverantwoordelijke loon- en personeelsadministratie voor onze bedienden. Word jij deel van onze familie?

Jouw vacature bovenaan in de kijker?

Jouw vacature
in de kijker