HR-Vacatures

Senior Recruiter bedienden / arbeidersprofielen

Beaulieu International Group

West Vlaanderen

voltijds

In Beaulieu International Group is recruitment geen bureaujob of bandwerk. Je verkent, Je netwerkt, je bent creatief, je gebruikt technologie en social media. En vooral, you have fun doing it in een enthousiaste en collegiale omgeving.

HR experts

Tobania

Vlaams Brabant

voltijds

Gemotiveerd op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR in de sector van de toekomst, zijnde Business & Technology, maar geen zin meer om in vakjes te denken? Kom dan bij Tobania buiten de lijntjes kleuren! Voor onze HR Business Partner en Recruitment communities zijn wij op zoek naar verschillende nieuwe collega's: IT Recruiters, HR Business Partners, een Recruitment Community Manager en een Learning & Development Manager. Wil jij meewerken aan de groei van onze TOBorganisatie? Solliciteer dan nu!

Recruiter

Aquafin

Aartselaar - flexwerk mogelijk

voltijds

Schuilt er in jou een matchmaker die een neus heeft voor divers talent? Wil je mee bakens verzetten in een maatschappelijk relevante omgeving? Zoek je een afwisselende en actieve job met vele contacten?

Talent recruiter

In The Pocket

Gent / Leuven

voltijds

At In The Pocket we have a laser focus on selecting the best people for the exciting and challenging job opportunities that we offer. As a rapidly growing organisation we are looking for a Talent Recruiter to stay the course. As a our Talent Recruiter you are able to scout and detect exceptional talent. We are surrounded by top talents and we need you to see those rough diamonds.

HR Expert Learning & Development

UZ Brussel

Jette

voltijds

Als HR Expert Learning & Development maak je deel uit van het 3-koppige Learning & Development team van de HR dienst van het UZ Brussel. Je speelt een sleutelrol in de verdere uitbouw van de UZ Brussel Academy en zorgt er voor de organisatie en opvolging van opleidingen en leeractiviteiten, gericht op het ontwikkelen van onze medewerkers. Je ontwikkelt nieuwe leervormen en programma’s en staat samen met jouw collega’s in voor de continuïteit van de praktische en administratieve werking.

HR officer

Unie-K

Brugge

80%

Samen met een 7 tal collega's sta je mee in voor een klantgerichte en versterkende ondersteuning van de medewerkers van UNIE-K waarbij je een eerste aanspreekpunt en klankbord bent voor medewerkers . Elke collega binnen de personeelsdienst heeft zijn eigen specialisatiegebieden, naast een aantal gezamenlijke opdrachten.
Logo HR Talents

Head of HR

HR Talents

Kortrijk

voltijds - permanent

HR Talents is currently on the look-out for a Head of people to join a hot & premium brand company in the Kortrijk-area. They're a Pan-european business with offices in Belgium, UK, Germany, Spain & the DACH region. The firm has a unique & entrepreneurial environment and shows promising results for the future!

HR Advisor

TVH

Waregem

voltijds

TVH is op zoek naar een empatische, dynamische en mature HR advisor die reeds heeft geproefd van een aantal HR deelgebieden en nu klaar is om zijn/haar volgende stap te nemen en verder te groeien als HR generalist in een internationaal, innovatief en steeds groeiend familiebedrijf
AZDELTA logo

HR directeur

AZ Delta

West Vlaanderen

voltijds

Ben jij als hr-professional, met ervaring binnen grote organisaties, klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Heb jij een sterke affiniteit of natuurlijke voeling met de zorgsector? Meer nog, heb jij een passie voor kwaliteitsvolle zorg waarbij de patiënt centraal staat? Heb jij een sterk gevoel voor financiële planning en opvolging van het hr-budget en kan je tegelijkertijd bouwen aan een motiverende organisatiecultuur? Dan ben je wellicht de professional die wij zoeken!
FIT_CombiLogo_Vla_3regels

Global HR generalist

Flanders Investment & Trade

Kan jij als geen ander inschatten wat je collega's, je team en je organisatie nodig hebben? Lijkt het je wel iets om bij Flanders Investment & Trade te werken, een internationale organisatie met maatschappelijke impact? Als Global HR Generalist ben je op de hoogte van de laatste HR-evoluties en het welzijn van de FIT-medewerkers. Herken je jezelf in dit profiel? Ontdek meer details in de vacature. Solliciteren kan tot en met 7 september 2021.

Medewerker (m/v/d) Payroll – Team België

BASF Services Europe GmbH

Berlijn

Bepaald contract voor 2 jaar

Voor ons HR team in Berlijn zijn wij op zoek naar een Payroll Advisor. We zoeken iemand die Nederlandstalig is, payroll ervaring heeft en ons team wil versterken

HR Officer

Cloostermans

Waasland

voltijds

Als gepassioneerde HR zigzagger, zet je graag je schouders onder een breed scala van HR taken. Je ondersteunt even graag de HR BP in het op poten zetten van nieuwe HR processen en projecten zoals employer branding, wellbeing @work, shots of happiness, onboarding… als HR & Payroll Specialist nauwgezet bij de salarisverwerking.

Recruiter

X²O Badkamers

Gent

voltijds

X²O Badkamers is momenteel in volle internationale groei, waardoor we voor ons gloednieuwe hoofdkantoor in Gent op zoek zijn naar een ervaren Recruiter die samen met de andere collega’s in het HR team het rekruteringsproces verder gaat professionaliseren en stroomlijnen, die met nieuwe invalshoeken komt en ernaar streeft een zo optimaal mogelijke candidate experience tot stand te brengen.

HR officer

Eduards Trailer Factory

Limburg

voltijds

Als Eduards Trailer Factory groeit, groeit ons state of the (HE)art team mee! Geloof jij in de Human Expansion van ondernem(ers)(ingen)? In je rol als HR Officer bouw je mee aan een solide HR beleid zonder franje. Gestoeld op maatschappelijke tendensen, maar met ‘think like there is no box’ in de voetnoot.

HR Business Partner

Verstraete in mould labels

Oost-Vlaanderen

voltijds

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor de implementatie van ons HR-beleid binnen jouw afdelingen.

HR MatchMaker

HR Talents

Vlaanderen

Freelance of permanent

Connecting the HR dots | High-level and long-term contacts in the HR community | Networker with a commercial attitude | Freelance or permanent contract

HR Data Analyst

Elia

Brussel

voltijds

Wij zijn Elia en wij doen het licht branden in heel het land. Want als bouwer en beheerder van het hoogspanningsnet brengen wij elektrische stroom daar waar hij nodig is. Van diep in de zee en hoog in de lucht tot bij jou. We zorgen er ook voor dat het licht blijft branden, wat de toekomst ook brengt. Daarom investeren we volop in het energienet van (over)morgen. In duurzaamheid. En in onze meer dan 1.400 gedreven collega’s.

Payroll Officer

Elia

Brussel

voltijds

Als Payroll Officer, binnen het Compensation & Benefits team, ben je de bevoorrechte gesprekspartner van de werknemers van Elia voor wat betreft de personeelsadministratie, in de brede zin van het woord.

Business Manager (Leuven)

Bright Plus

Leuven

voltijds

Als Business Manager leid je jouw Bright Plus-kantoor in goede banen. Je commerciële acties lopen op wieltjes en je stuurt je team aan als een echte coach.

HR consultant Divergent – Universiteit Gent

Divergent - Universiteit Gent

Gent

voltijds

Je bent een HR expert met ervaring in één of meerdere ‘softe’ HR thema’s. Als HR consultant doe je aan procesbegeleiding, ontwikkel en geef je trainingen op maat en begeleid je projecten bij verschillende organisaties rond de verschillende thema’s: organisatieontwikkeling, teamontwikkeling & leiderschap. Je managet je eigen projecten en volgt zelfstandig klantenvragen op, je werkt binnen een team, je ondersteunt collega’s en zoekt samen naar oplossingen.

HR Business Partner

Monard Law

Hasselt - Antwerpen - Gent - Brussel

voltijds

Enerzijds werk je als HR Business Partner voor de volledige populatie (advocaten en ondersteunende profielen) van Monard Law; en anderzijds acteer je heel specifiek als HR Manager voor de ondersteunende profielen (boekhouding, secretariaat, receptie). Deze functie is een mooie functie als step up om door te groeien naar HR Manager rol.

Reward Specialist

ING Belgium

Brussel

full-time

As a Reward Specialist, you shape the way how ING wants to reward its employees, with both financial as well as non-financial recognition on your radar. Your goal will be to help ING in always being a step ahead in its reward & pension practices and you will make it your mission to simplify all applicable policies and procedures. You identify opportunities to innovate the reward & pension package and assure smooth implementation with positive impact.

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR