HR Vacatures

Vacatures in de kijker

#ZigZagHR Jobsafari

Jouw HR vacatures in de kijker

Nieuw project 10

Een gewone HR-vacature, dat zegt natuurlijk niet zoveel. Daarom gaat Lesley Arens in de #ZigZagHR Jobsafari op verkenning! Met de camera erbij komt ze  een halve dag meelopen met jouw HR team, gaat ze in gesprek met HR collega’s én maakt ze concreet waarom HR professionals bij jou aan de slag zouden moeten gaan. Zo laat ze de HR-Community kennismaken met jouw HR afdeling én maakt ze jouw HR vacature(s) levend.

Jouw vacature ook in de kijker?

Alle vacatures

POUTREL

Brussel

Voltijds - onbepaalde duur

Als L&D-verantwoordelijke ben je deel van het HR-team van POUTREL, en geef je oren en poten aan het kersverse leerbeleidsplan. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van (informele) leervormen (zoals feedback, meter-peterschap), je ondervangt (specifiekere) leernoden van teamverantwoordelijken, en je werkt interne vormingsmodules uit. Je bent de eerste collega in deze gloednieuwe functie, en kan dus veel zelf verder vorm geven.

SBB Accountants & Advisors

Leuven

Voltijds

Als Comp&Ben Manager maak je deel uit van het HR-team van SBB. Je draagt de verantwoordelijkheid over het operationeel- en strategisch beleid van de loon- en arbeidsvoorwaarden, de payroll, de personeelsadministratie en de vloot van bedrijfswagens voor onze 600 SBBers. Je kan hierbij rekenen op een team van 3 specialisten die je daarin ondersteunen.

Mediahuis

Antwerpen

Voltijds

Wij zoeken een payroll officer die samen met de collega’s verantwoordelijk is voor de maandelijkse loonverwerking van zowel nationale als internationale afdelingen binnen Mediahuis. Ook werk je graag een keer mee in verschillende HR-projecten. Begin je al volop te dromen als je dit leest? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter!

Right Management

Brussel

Voltijds

Right Management, expert in outplacement, career mobility & leadership coaching zoekt een ervaren Business Development Manager om verdere groei in België te stimuleren.

VCST

Limburg

Voltijds

Is HR your drive & passion? Dan ben jij het ontbrekende tandje in het tandwiel als HR Manager bij VCST!

Jouw vacature
in de kijker