HR Vacatures

Vacatures in de kijker

#ZigZagHR Jobsafari

Jouw HR vacatures in de kijker

Nieuw project 10

Een gewone HR-vacature, dat zegt natuurlijk niet zoveel. Daarom gaat Lesley Arens in de #ZigZagHR Jobsafari op verkenning! Met de camera erbij komt ze  een halve dag meelopen met jouw HR team, gaat ze in gesprek met HR collega’s én maakt ze concreet waarom HR professionals bij jou aan de slag zouden moeten gaan. Zo laat ze de HR-Community kennismaken met jouw HR afdeling én maakt ze jouw HR vacature(s) levend.

Jouw vacature ook in de kijker?

Alle vacatures

PROVINCIE LIMBURG

Limburg

Onbepaalde duur

Het Limburgse provinciebestuur wil een onmisbare en impactvolle schakel zijn tussen het lokale en het regionale niveau. Het wil het verschil maken op die domeinen waarvoor het Vlaamse niveau te veraf staat, en het gemeentelijke niveau de schaal mist. Voor de versterking van de Directie HRM zijn we op zoek naar een beleidsadviseur HRM.

Groep Dilbeek

Dilbeek

Onbepaalde duur - Voltijds

Je houdt ervan om verder mee te bouwen aan een goed werkend ondersteunend team door actief in te zetten op motivatie, coaching, begeleiding en verdere ontwikkeling van het team en de individuele medewerkers? Je krijgt energie van het (samen) bepalen en realiseren van teamdoelstellingen en -resultaten? Dan is deze ontwikkelingsgerichte rol iets voor jou. Passie voor de groei van mensen vinden we belangrijker dan ervaring in financiële processen. Affiniteit met cijfers is natuurlijk mooi meegenomen.

Stad Vilvoorde

Vlaams Brabant

Voltijds - contractueel

We zoeken een dynamische collega die deel uit maakt van een gedreven team medewerkers die dagelijks instaan voor een correcte loon- en personeelsadministratie..

Stad Aalst

Oost-Vlaanderen

Voltijds

De dienst Personeel en organisatie zorgt in eerste instantie ervoor dat alle administratieve HR-processen doorheen de loopbaan (aanwerving, opleiding, beoordeling, ontwikkeling, verlofstelsels, uitstroom, ...) ontworpen en uitgevoerd worden. Je staat als recruiter in voor het kwalitatief invullen van vacatures bij de stad Aalst. Dit betekent dat alle profielen werkzaam bij stad Aalst door jou kunnen worden aangeworven, van administratief ondersteunend personeel tot boekhouder, architect alsook de knelpuntberoepen (schoonmaakpersoneel, zorg- en verpleegkundigen, ..). Ben je een echt organisatietalent? Heb jij interesse in werving en selectie? Ben je een echte teamplayer? Lees dan snel de informatiebundel. Solliciteren kan tot en met 26 februari 2024.

Verhaert Gent

Oost-Vlaanderen

Onbepaalde duur - voltijds

Ben jij een energieke professional met een passie voor het human capital van een organisatie? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde HR Officer die ons getalenteerd team komt versterken in een baanbrekende innovatieorganisatie.

Denys

Oost-Vlaanderen

Onbepaalde duur

Sta jij te popelen om niet alleen nauwgezet personeelsdossiers en loonverwerking te beheren, maar ook om onze HR-data naar een hoger niveau te tillen? Heb je de ambitie om als sleutelfiguur in HR niet alleen sterke vertrouwensrelaties op te bouwen met onze interne medewerkers, maar ook om met precieze analyses en rapportages de basis te leggen voor doordachte besluitvorming? Word dan een dynamische toevoeging aan ons enthousiaste HR-team!

Motena

West-Vlaanderen

Onbepaalde duur

Motena is de zorgorganisatie waar mensgerichtheid op de eerste plaats staat. Met kinderopvang KIDZ, therapeutisch zorgpunt N, vier dienstencentra, thuiszorgdienst Kotee en vier woonzorgcentra zijn we er om mensen te helpen in elke fase van hun leven.

Travi

regio Gent

onbepaalde duur

Wat als jij elke dag mee kon bouwen aan de arbeidsmarkt van morgen in Gent? Getriggerd? Wel dan ben jij misschien binnenkort onze nieuwe collega, want als Project Officer van het Azuu-project met Stad Gent, wordt dat namelijk jóuw hoofdtaak. Het doel van dit project is om meer mensen aan het werk te helpen of kandidaten sterker te maken in hun zoektocht naar werk. In deze functie ben je een bruggenbouwer tussen Stad Gent, uitzendkantoren en arbeidsmarktactoren zoals jobcoaches.

Provincie Limburg

Limburg

Onbepaalde duur

Provincie Limburg is op zoek naar een deskundige Loopbaanbegeleiding & Vorming. Onder leiding van de verantwoordelijke Loopbaanbegeleiding, en samen met de teamleden, werk je mee aan het organiseren van een effectief en efficiënt onthaalbeleid voor nieuwkomers, het ontwikkelen en stimuleren van een open feedbackcultuur, het stimuleren van een doelgericht en coachend leiderschap en het cultiveren van een groeimindset bij medewerkers, teams en leidinggevenden van het Provinciehuis en de provinciale diensten en instellingen.

Provincie Limburg

Limburg

Onbepaalde duur

Provincie Limburg is op zoek naar een deskundige Communicatie HRM. Onder leiding van de directeur en in samenwerking met de staf, zorg je ervoor dat het communicatiebeleid en de communicatieprojecten van de Directie HRM deskundig en goed verlopen. Hierbij heb je oog voor verschillende doelgroepen en hanteer je een aantrekkelijke en heldere communicatiestijl. Daarnaast zorg je ervoor dat alle informatie van de directie up to date is en overzichtelijk gestructureerd bewaard wordt en ben je dus verantwoordelijke voor het informatiemanagement van de directie.

Carglass N.V.

Bilzen

Voltijds

Heb je een passie voor HR en ben je een krak in payroll, loonsadministratie en sociale wetgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarbij je je kennis over loons- en personeelsadministratie van A tot Z kan inzetten? Krijg je een extra drive van HR projecten? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team van 4 collega’s te vervoegen.

Hudson

Vlaanderen

Voltijds

Ben jij de trusted advisor voor verschillende stakeholders? Ontmoet je graag boeiende mensen in collega’s, kandidaten & klanten? Krijg je graag ruimte om intiatief te nemen en hybride te werken? Dan is HR Consultant bij Hudson de perfect match!

Right Management

Brussel/Antwerpen

Voltijds

Right Management, onderdeel van de Manpower group, is de wereldwijde expert in outplacement, career transition & discovery, leadership assessment & coaching. We zijn op zoek naar een enthousiaste CAREER COACH om het team van Right Management België te versterken.

Familiehulp vzw

Sint-Joost-ten-Node

Voltijds

Geen dag is dezelfde als teamverantwoordelijke loon- en personeelsadministratie bedienden. Samen met jouw teamleden behartig je de loon- en personeelsadministratie van de ruim 1000 bedienden in Familiehulp. Je zet mee jouw schouders onder de verdere digitalisering van onze werking en procesverbetering zodat de HR en salarisprocessen vlekkeloos verlopen en we een optimale service leveren.

Jouw vacature
in de kijker