HR Vacatures

#ZigZagHR Jobsafari

Jouw HR vacatures in de kijker

Een gewone HR-vacature, dat zegt natuurlijk niet zoveel. Daarom gaat Lesley Arens in de #ZigZagHR Jobsafari op verkenning! Met de camera erbij komt ze  een halve dag meelopen met jouw HR team, gaat ze in gesprek met HR collega’s én maakt ze concreet waarom HR professionals bij jou aan de slag zouden moeten gaan. Zo laat ze de HR-Community kennismaken met jouw HR afdeling én maakt ze jouw HR vacature(s) levend.

Jouw vacature ook in de kijker?

Alle vacatures

Natuurinvest

Brussel / Gent

Voltijds

Heb je een passie voor mensen, organisaties en hun groei? Is learning & development je tweede natuur? Combineer je interesse voor natuur met een prima organisatietalent? Natuurinvest staat in voor de organisatie van vormingstrajecten binnen Natuur en Bos, hiervoor zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor interne leertrajecten.

Napoleon Games nv

Knokke

Voltijds

Op zoek naar een uitdagende HR rol waarbij je een grote impact wil hebben, veel wil leren en ons groeiende bedrijf wil ondersteunen? We zoeken een generalistische hands-on HR business partner.

Lantmännen Unibake

Londerzeel

Voltijds

Klaar om het geheime ingrediënt te worden van Lantmännen-Unibake? Solliciteer nu voor de functie van (Senior) HR Business Partner in Londerzeel. Let's start baking! 

Natuurinvest

Brussel/Gent

Voltijds

Zoek je een brede HR rol? Maak je graag deel uit van een gedreven team waar je kan bijleren en mee je stempel kan drukken? In een organisatie met een sterke maatschappelijke meerwaarde? Omdat het Natuurinvest team het afgelopen jaar sterk gegroeid is zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Partner om verder te bouwen aan een duurzaam HR-beleid. We zijn een kleine organisatie dus je komt in contact met alle facetten van HR.

Motena

West-Vlaanderen

Voltijds

De personeelsdienst van Motena is op zoek naar een nieuwe collega: een projectleider soft HR. Motena is de zorgorganisatie waar mensgerichtheid op de eerste plaats staat. Met kinderopvang KIDZ, therapeutisch zorgpunt N, vier dienstencentra, thuiszorgdienst Kotee en vier woonzorgcentra zijn we er om mensen te helpen in elke fase van hun leven.

Provincie Limburg

Hasselt

onbepaalde duur

Provincie Limburg zoekt een expert Werving en Selectie. Onder leiding van de verantwoordelijke Werving en Selectie, en in samenwerking met het team, zet je het wervings- en selectiebeleid van het provinciebestuur om in de praktijk. Samen met je collega’s van de Directie HRM werk je aan een aanpak naar kandidaten en nieuwe medewerkers die naadloos aansluit bij alle facetten van de directie en maximaal inzet op een positieve uitstraling van het bestuur als werkgever.

Familiehulp vzw

Sint-Joost-ten-Node

Voltijds

Geen dag is dezelfde als teamverantwoordelijke loon- en personeelsadministratie bedienden. Samen met jouw teamleden behartig je de loon- en personeelsadministratie van de ruim 1000 bedienden in Familiehulp. Je zet mee jouw schouders onder de verdere digitalisering van onze werking en procesverbetering zodat de HR en salarisprocessen vlekkeloos verlopen en we een optimale service leveren.

Vias institute

Brussel (Haren)

voltijds of 4/5de

Vias is een onafhankelijk kennisinstituut dat handelt als een referentie voor burgers, publieke overheden en bedrijven om de verkeersveiligheid, mobiliteit, veiligheid en gezondheid te verbeteren. Als HR Officer heb je een cruciale ondersteunende functie binnen het HR team en help je zo mee aan het realiseren van deze bedrijfsdoelstellingen.

Argo Law

Antwerpen

voltijds of 4/5

Argo is een Antwerps advocatenkantoor waar kwaliteit, teamgeest en gevoel voor humor kernwaarden zijn. Als HR Manager bij Argo krijg je de kans om een strategische rol te spelen in het vormgeven van ons HR-beleid en om de groei en de ontwikkeling van onze medewerkers en onze organisatie te ondersteunen. Ben jij een ervaren HR professional, gedreven om een positieve cultuur en professionele groei te stimuleren? Dan willen we je graag ontmoeten!

Terhills

Limburg

voltijds

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR beleid en het geven van advies met betrekking tot het HR beleid naar de MT-leden, managers en medewerkers. Je stelt arbeidscontracten op voor nieuwe personeelsleden en het management. Je draagt zorg voor actuele en volledige personeelsdossiers en je zorgt ervoor dat deze voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Daarnaast voer je de voorbereiding van de personeels- en salaris gegevens uit ten behoeve van de salarisadministratie

Inetum Realdolmen

Niet regio gebonden

voltijds

Are you on the lookout for an exciting opportunity in HR? If you are a dynamic and experienced HR professional with a legal background, we have the ideal opportunity for you! Join our HR team as a Manager of HR Business Partners and make a significant impact on our organization. In this position, you will be responsible for guiding and empowering our HR Business Partners, playing a crucial role in aligning Inetum Belgium’s people strategy with our business strategy.

Inetum Realdolmen

niet regio gebonden

voltijds

As an HR Business Partner, you will act as a partner for the assigned business unit(s). You are the link between management, HR and employees to develop, implement and iteratively follow up (corporate) strategy HR programs and initiatives, with the aim of helping to achieve business objectives.

Liantis

Brugge

onbepaalde duur - voltijds

2000 medewerkers bij Liantis. Een grote familie die jaar na jaar groeit. Een plaats waar elke medewerker zich ten volle inzet om de zelfstandige vooruit te helpen. Net als elke medewerker ben jij ook een coach in hart en nieren, weliswaar als senior hr business partner om zo ook onze eigen medewerkers succesvol te begeleiden. Mensen laten andere mensen groeien, daar ben jij als coach rotsvast van overtuigd. Als senior hr business partner krijg jij de sleutel in handen om ons HR-beleid mee uit te bouwen. Blijf niet voor de deur staan en kom binnen.Word jij onze nieuwe senior hr business partner?

Titeca pro accountants & experts

West-Vlaanderen

voltijds

People & Culture (P&C) helpt mee de bedrijfsdoelstellingen, visie, missie, waarden te implementeren op een manier dat onze medewerkers én onze klanten daar dagelijks de vruchten van plukken. Een BP bij P&C is in eerste plaats een verbinder, die menselijk potentieel ziet en waardeert, en die dit potentieel op een nog hoger niveau tilt. De BP is een vertrouwenspersoon die het verschil maakt voor onze leidinggevenden, onze medewerkers en onze teams door zijn of haar faciliterende, coachende en adviserende vaardigheden in te zetten.

Christelijke Mutualiteit

Schaarbeek

voltijds onbepaalde duur

Als Teamverantwoordelijke learning en development ben je verantwoordelijk voor een tweetalig team van een 20-tal leerarchitecten, experten digital learning, coördinator-lesgevers (Campus/Formation) en support-collega’s. De structurele werkplaats van deze functie is Schaarbeek en daarnaast verplaats je je op regelmatige basis naar verschillende sites in België.

Smals

Brussel

voltijds

Rekrutering is jouw passie? Je zoekt tot je de ideale kandidaat vindt voor elke vacature? Je wil een job met veel variatie en autonomie? En je hebt ervaring in Talent Acquisition? Dan ben jij de recruiter die ons groeiende HR-team nodig heeft. Je bent verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten van A tot Z voor zowel interne als externe klanten. Expertise in de rekrutering van informatici is een sterke troef.

Smals

Brussel

voltijds

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten in e-government en e-health voor partners uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We groeien continu en willen daarom ons HR-team versterken met een Payroll & HR Administration Coordinator. Je bent zowel strategisch als operationeel actief en verantwoordelijk voor de functionele coördinatie van het team. Als expert in personeelsadministratie adviseer je de medewerkers van het team en zie je toe op de uitvoering van de loonadministratie.

Smals

Brussel

voltijds

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten in e-government en e-health voor partners uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We groeien continu en willen daarom ons HR-team versterken met een ervaren HR Business Partner. Wil je meewerken aan de verdere uitbouw van ons kwalitatief HR-beleid, onze interne klanten een optimale HR-dienst aanbieden en onze managers begeleiden om de menselijke uitdagingen en de ontwikkeling van hun teams te begrijpen? Lees dan zeker verder!

Jouw vacature
in de kijker