fbpx

Het #ZigZagHR-Team.

LA09_076-min

Lesley Arens

Founder - Sales - Content

Op basis van haar eigen parcours geraakte Lesley er steeds meer van overtuigd dat loopbanen anders vorm kunnen, zullen en moeten krijgen. Ze ‘zigzagde’ over grenzen van sectoren en bedrijven heen met leren en connecteren als grootste drijfveren en ze is vastberaden om een nieuwe wind te laten waaien door het HR-landschap.

Luc

Luc De Decker

Hoofdredacteur

Luc werkte enkele jaren als eindredacteur bij Trends, maar de rode draad doorheen zijn loopbaan ligt bij HR. Hij stond mee aan de wieg van enkele HR-bladen in Vlaanderen en was jarenlang redactiedirecteur van HR Square. Met #ZigZagHR trekt hij nu volop de kaart van de ‘reader experience’: inspireren met visie, research en cases van binnen én buiten HR.

geraldine-zigzag

Geraldine Huybrechts

Event coordinator

Geraldine is een freelance event manager, social media coach voor vrouwelijke ondernemers en een netwerker pur sang. Het is dankzij Geraldine dat we elke maand te gast zijn op een inspirerende locatie en dat alles op wieltjes loopt tijdens de Connect & Learn events.

Evelien Gillis

Evelien Gillis

Lay-out en huisstijl

Evelien Gillis is grafisch ontwerpster: ze ontwikkelt conceptuele huisstijlen zowel voor klanten uit de culturele sector als voor commerciële zaken en heeft een grote liefde voor boek- en tijdschriftontwerp. Sinds 2018 ontwerpt ze voor eigen studio Goldmund alles wat de nodige typografische zorg verdient. Het ontwerp van het spiksplinternieuwe tijdschrift is haar verdienste.
Caroline Dupont01

Caroline Dupont

Fotografe

Spontaan, relax en professioneel. Zo voert ze haar opdrachten uit. Huwelijken en gezinsportretten zijn niet zo haar ding.
Maar voor de rest staat ze open voor elk zot idee dat op haar pad komt, zoals #ZigZagHR. 
jaarpartner 48-Elizabeth

Elizabeth Van Den Bergh

Speaker Coach

Elizabeth is internationaal Speaker and Leadership Coach bij Montis Public Speaking Ze helpt ambitieuze professionals met meer zelfvertrouwen en impact te spreken en ze is onder meer speaker coach bij TEDxFlanders. Elizabeth zal ook de speakers die aan bod komen op de Connect & Learn Events ondersteunen om hun next practice op een gestructureerde manier te brengen.

Wanna join?

Contacteer #ZigZagHR.

Telefoon

+32 (0) 468 120 555