fbpx

HR Events

#ZigZagHR Academy

Met #ZigZagHR dagen we jou uit om jezelf en je vakgebied heruit te vinden. Dat doen we met ons maandelijks HR tijdschrift, met onze wekelijkse nieuwsbrief, met onze Connect & Learn events, met onze podcast én met onze #ZigZagHR Academy.

In de #ZigZagHR Academy gaan we verder dan louter informereninspireren over (de toekomst van) HR en bieden we jou hands-on opleidingen aan om jou te laten groeien als HR professional.

And don’t forget: it’s a great time to be in HR! 

#ZigZagHR-Connect & Learn

De maandelijkse #ZigZagHR Connect & Learn events zijn dé opportuniteit voor HR en leidinggevenden om gericht te connecteren met en te leren van HR peers. Inspirerende keynote speakers van buiten HR dagen je uit om over het muurtje te kijken en te leren uit sectoren die op het eerste zicht niets met HR te maken hebben. Progressieve HR professionals en bedrijven delen hun best & next practices over de belangrijkste HR uitdagingen.

  • Wil jij als HR professional minstens één stapje sneller zijn als het gaat over de toekomst van HR? 
  • Wil jij je netwerk van progressieve HR peers verbreden en versterken. 
  • Wil jij leren ‘zigzaggen’ door innovatieve HR praktijken te verzoenen met traditionele praktijken?

Schrijf je dan in op de maandelijkse #ZigZagHR Connect & Learn events en blokkeer alvast alle data in jouw agenda.

Wist je overigens dat je als #ZigZagHR-Abonnee van een voordeeltarief geniet op alle events? 

#ZigZagHR Connect & Learn

It’s a great time to be in HR! 05|10|2021

Onze Connect & Learn events zijn terug! Kom op 5 oktober samen met jouw HR team naar theater Elckerlyc in Antwerpen voor een ontspannende én leerrijke avond, want ook van improvisatie acteurs kan HR veel leren. Be there 🙂

#ZigZagHR Rond-De-Tafel

Iedere maand nodigt één van de 10 #ZigZagHR-Wijzen collega HR directeurs uit voor een deep dive in één van de 10 grote uitdagingen voor HR tijdens een exclusief experten debat. Een uitgebreid verslag wordt opgenomen in het maandelijkse tijdschrift en online gedeeld met de #ZigZagHR-Community.

Onze

Partners.

© 2021 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR