HR Events

#ZigZagHR Academy

Met #ZigZagHR dagen we jou uit om jezelf en je vakgebied heruit te vinden. Dat doen we met ons maandelijks HR tijdschrift, met onze wekelijkse nieuwsbrief, met onze Connect & Learn events, met onze podcast én met onze #ZigZagHR Academy.

In de #ZigZagHR Academy gaan we verder dan louter informereninspireren over (de toekomst van) HR en bieden we jou hands-on opleidingen aan om jou te laten groeien als HR professional.

And don’t forget: it’s a great time to be in HR! 

#ZigZagHR Connect & Learn

De Connect & Learn events zijn de ideale gelegenheid om te netwerken, HR peers te ontmoeten én de vinger aan de pols te houden als het gaat over relevante ontwikkelingen in HR. Altijd op een inspirerende locatie. 

#ZigZagHR Rond-De-Tafel

Regelmatig nodigen we – samen met onze partners – de HR community uit voor een deep dive in één van de grootste uitdagingen voor HR tijdens een exclusief experten debat. Een uitgebreid verslag wordt achteraf online gedeeld met de #ZigZagHR-Community. 

#ZigZagHR Live

In deze #ZigZagHR Talkshow nodigt Lesley Arens inspirerende gasten uit rond de tafel of op de sofa. Jij kan erbij zijn en mee in gesprek gaan. Zo kruip jij als het ware mee in het hoofd van onze gasten. Altijd op een exclusieve locatie!

#ZigZagHR Talks

#ZigZagHR is véél meer dan een HR-vaktijdschrift. Zo brengen we geregeld de HR community samen om uit te wisselen over actuele HR thema’s. 
Gratis voor #ZigZagHR Abonnees – betalend voor niet Abonnees. Altijd op de #ZigZagHR Kantoorboot. What happens on the Kantoorboot, stays on the Kantoorboot.

Benieuwd hoe onze HR events verlopen?

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • €50 korting op de maandelijkse #ZigZagHR-Events
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

Graag samen een event organiseren?

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR

Graag samen een event organiseren?