HR Events

#ZigZagHR Academy

Met #ZigZagHR dagen we jou uit om jezelf en je vakgebied heruit te vinden. Dat doen we met ons maandelijks HR tijdschrift, met onze wekelijkse nieuwsbrief, met onze Connect & Learn events, met onze podcast én met onze #ZigZagHR Academy.

In de #ZigZagHR Academy gaan we verder dan louter informereninspireren over (de toekomst van) HR en bieden we jou hands-on opleidingen aan om jou te laten groeien als HR professional.

And don’t forget: it’s a great time to be in HR! 

#ZigZagHR Live

In deze #ZigZagHR Talkshow nodigt Lesley Arens inspirerende gasten uit rond de tafel of op de sofa. Jij kan erbij zijn en mee in gesprek gaan. Zo kruip jij als het ware mee in het hoofd van onze gasten. Altijd op een exclusieve locatie!

Een Nieuw Draaiboek voor Talent Acquisition

Alle organisaties zijn op zoek naar ‘new weapons’ in the war for talent. Maar is het beeld van een oorlogszone wel het juiste uitgangspunt? Rekruteren is eigenlijk meer als dansen. Er moet een bepaalde chemie zijn, een beetje verleiding zelfs. Maar het is vandaag wel degelijk de kandidaat die beslist óf er gedanst wordt en met wie. In deze tweede #ZigZagHR Live gaat Lesley Arens in gesprek bij 4 boeiende gasten, op zoek naar een nieuw draaiboek voor Talent Acquisition.

#ZigZagHR Talks

#ZigZagHR is véél meer dan een HR-vaktijdschrift. Zo brengen we geregeld de HR community samen om uit te wisselen over actuele HR thema’s. 
Gratis voor #ZigZagHR Abonnees – betalend voor niet Abonnees. Altijd op de #ZigZagHR Kantoorboot. What happens on the Kantoorboot, stays on the Kantoorboot.

#ZigZagHR-Connect & Learn

De maandelijkse #ZigZagHR Connect & Learn events zijn dé opportuniteit voor HR en leidinggevenden om gericht te connecteren met en te leren van HR peers. Inspirerende keynote speakers van buiten HR dagen je uit om over het muurtje te kijken en te leren uit sectoren die op het eerste zicht niets met HR te maken hebben. Progressieve HR professionals en bedrijven delen hun best & next practices over de belangrijkste HR uitdagingen.

  • Wil jij als HR professional minstens één stapje sneller zijn als het gaat over de toekomst van HR? 
  • Wil jij je netwerk van progressieve HR peers verbreden en versterken. 
  • Wil jij leren ‘zigzaggen’ door innovatieve HR praktijken te verzoenen met traditionele praktijken?

Schrijf je dan in op de maandelijkse #ZigZagHR Connect & Learn events en blokkeer alvast alle data in jouw agenda.

Wist je overigens dat je als #ZigZagHR-Abonnee van een voordeeltarief geniet op alle events? 

#ZigZagHR Rond-De-Tafel

Regelmatig nodigen we – samen met onze partners – de HR community uit voor een deep dive in één van de grootste uitdagingen voor HR tijdens een exclusief experten debat. Een uitgebreid verslag wordt achteraf online gedeeld met de #ZigZagHR-Community. 

Benieuwd hoe onze HR events verlopen?

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • €50 korting op de maandelijkse #ZigZagHR-Events
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

Graag samen een event organiseren?

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR

Graag samen een event organiseren?