fbpx

Stel jouw vraag aan Stijn van Kamp Waes op Connect & Learn 20/2

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Afgelopen zondag werd de laatste aflevering van Kamp Waes uitgezonden. Met 2 miljoen kijkers werden operator Stijn en Fly ‘beroemd’ en het programma zwengelde het debat over leiderschap sterk aan.

Stijn sluit het Connect & Learn event van 20 februari af met een Q&A en jij kan erbij zijn en jouw vraag aan hem stellen!

Na acht jaar bij de Special Forces wordt Stijn Swins, bekend van Kamp Waes, ondernemer. Hij is druk bezig met de opstart van zijn coachingbedrijf Mission Me, met Herculean Alliance als minderheidsaandeelhouder. Drie mensen met ervaring bij de Special Forces werkten mee het inhoudelijke programma uit: een psychologe die onder meer F-16-piloten begeleidt, een strateeg en een ex-operator. Behalve CEO’s en bedrijven gaat Stijn vanaf de krokusvakantie overigens ook jongeren begeleiden.

Bij de Special Forces draait alles om zelfontwikkeling en teamwerk en de onvoorwaardelijke wil om te slagen in alles wat je doet.

Slechts 2% zou in aanmerking komen voor de job. Natuurlijk zullen CEO’s niet van een brug moeten springen maar er zijn best wel lessen te leren van de Special Forces, zaken die we overigens ook hoorden terugkomen in ons gesprek eerder deze maand met brandweercommandant Bert Brugghemans die op 20 februari de rol opneemt van Open-Your-Mind Keynote speaker.

Wil jij er graag bij zijn op 20 februari?

  • Het volledige programma en inschrijven kan via deze link
  • Heb jij een concrete vraag voor Stijn? Speel ze alvast door via lesley@zigzaghr.be of schrijf in en stel ze rechtstreeks aan Stijn op 20/2!

Gerelateerde artikels.

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief