fbpx

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Leiderschap. De baas is gebuisd (?)

20 februari @ 18:00 - 22:00

€250

Leiderschap. De baas is gebuisd (?)

Red Loft - Gent (20/2/2020)

Uit onderzoek blijkt dat er maar één persoon is bij wie we ons ongelukkiger voelen dan als we alleen zijn. En dat is onze baas. De baas is gebuisd (?) 

Op dit Connect & Learn event gaan we daarom op zoek naar de essentie van leiderschap. 

Sigrid Van den Berghe, Head of Learning & Talent Development bij Lidl België & Luxemburg licht toe hoe het HR-team van Lidl haar leidinggevenden ondersteunt om samen met meer dan 10.000 medewerkers de LIDL droom te realiseren. We hebben in brandweercommandant Bert Brugghemans de ideale Open-Your-Mind Keynote speaker gevonden. Cédric Velghe worstelde zich door alle meta-analyses over leiderschap die de voorbije 5 jaar werden gepubliceerd in Web of Science. En als kers op de taart sluit Stijn van Kamp Waes samen met psychologe Ann de avond af met een Q&A!

 • Programma.
 • 17u30 - 18u30

Onthaal

 • 18u30 - 19u15

Open your mind: Wat kan HR leren van een brandweerman?
Bert Brugghemans – Brandweerzone Antwerpen

 • 19u15-20u00

Terug naar de essentie van leiderschap
Cédric Velghe – The Vigor Unit

 • 20u00 - 20u30

Break

 • 20u30 - 21u15
 • 21u15 - 21u45

Best & Next practices in leiderschap:
Q&A met operator Stijn & Ann van Kamp Waes 

 • 21u45 - 22u30

Netwerkreceptie

 • Sprekers.
Webp.net-compress-image (22)

Bert Brugghemans

Forward thinker and collaborative networker, zo omschrijft Bert Brugghemans zichzelf. Bert is Commandant/CEO van de ‘verbluffend veelzijdige Brandweer Zone Antwerpen’ Bert is de open-your-mind keynote speaker van dienst want  HR en leidinggevenden kunnen veel leren van de brandweer en andere hulpdiensten als het gaat over overleven en excelleren in de complexiteit in onze maatschappij, op de arbeidsmarkt en op de werkvloer. 

DSCF2269 copy (2)

Cédric Velghe

Cédric  Velghe is Co-founder & Managing Partner van The VIGOR Unit, een spin-off van de Universiteit Gent, die bedrijfsleiders en HR professionals aan de hand van wetenschappelijke inzichten en data wil helpen bij het nemen van effectieve beslissingen.  Cédric neemt ons mee terug naar de essentie van leiderschap.

Sigrid Van Den Berghe

Sigrid van den Berghe

Bij Lidl Belux bouwen ze elke dag aan hun gedeelde droom: de favoriete winkel zijn in BeLux waar jong en oud slim komt kopen en bewust bouwt aan een lekkere levensstijl. Hiervoor hebben ze straffe leiders nodig. Een 4-tal jaar geleden introduceerde Lidl haar High 5 Leadership model. Wat Sigrid zal  delen, is de weg die ze bij Lidl tot nu toe hebben afgelegd (met ups-and-downs, en daar zal Sigrid heel open over zijn) en de weg die ze nog te gaan hebben…

stijn-en-fly

Stijn van Kamp Waes

Met 2 miljoen kijkers werden operator Stijn en Fly ‘beroemd’ en het programma zwengelde het debat over leiderschap sterk aan.

Stijn sluit het Connect & Learn event van 20 februari af met een Q&A en hij brengt Special Forces psychologe Ann mee.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

 • Praktische Info.
 • Contact.

Heb je nog inhoudelijke vragen over dit event? Of wil je graag partner worden?

of via +32 (0) 468 120 555

 • Partners.

Details

Date:
20 februari
Time:
18:00 - 22:00
Cost:
€250
Event Category:

Venue

Red Loft Gent
Hugo Van der Goesstraat 17A
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 Belgium