#ZigZagHR, hoe het begon…

15 september is PureC van mij! #EchtWaar
Geen gewone lunch in PureC, daar heb je mij niet voor nodig. Wel een exclusieve middag met 70 professionals die zich laten inspireren door sterrenchef Syrco Bakker. Zo kondigde ik op 15 mei 2017 via LinkedIn het event ‘leadership @ Pure C aan.
77 HR professionals en leidinggevenden heb ik toen samengebracht in twee-sterrenrestaurant Pure C met als insteek “wat kan het bedrijfsleven leren van een sterrenchef”. Een verslag van dit event kan je overigens nalezen via deze link

De combinatie van ‘over het muurtje kijken’ en een andere setting dan de traditionele vergaderzalen bracht een nieuwe wind waar HR duidelijk warm van werd.

Het concept bleek een schot in de roos en ik ben daarmee verder aan de slag gegaan. Eerst jaarlijks: zo organiseerde ik in 2018 Experience @ the Jane en in 2019 De lat op de juiste hoogte met Sven Nys en Paul van Den Bosch.

En vanaf dit najaar zal die nieuwe wind nog meer voelbaar worden want vanaf dan organiseer ik met #ZigZagHR elke maand een Connect & Learn event. En als kers op de taart komt er ook een nieuw HR-vaktijdschrift.

Lancering is voorzien op 9 oktober. Meer dan 100 mensen tekenden present. De eerste editie van het tijdschrift wordt gedrukt op dit moment. Het programma voor het volgende Connect & Learn event in november is ook al bijna helemaal rond én de eerste interviews voor de tweede editie zijn al achter de rug. De topics voor de komende 10 maanden liggen vast. Het #ZigZagHR A-team krijgt verder vorm.

Ik wil maar zeggen…
Ik ben er he-le-maal klaar voor!

its a great time to be in HR zonder tekst 0

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER