HR-techbedrijf ProUnity wordt deel van HeadFirst Group

ProUnity wordt deel van HeadFirst Group. De groep is een toonaangevende HR-dienstverlener met het grootste arbeidsplatform voor professionals in Nederland. Beide bedrijven zetten hiermee een belangrijke stap in hun internationaliserings- en platformstrategie. ProUnity behoudt zijn naam en zijn managementteam en wint aan slagkracht en expertise. HeadFirst Group verdrievoudigt zijn business in België en verrijkt zijn aanbod met een combinatie van een marktplaats voor extern talent, een geïntegreerd beheersplatform en HR-advies en begeleiding op maat.

Een uniek flexibel en moduleerbaar aanbod

ProUnity biedt als enige aanbieder in België een unieke combinatie van Managed Service Provider (MSP), een eigen Vendor Management System (VMS) en een rijke marktplaats voor freelancers en servicebedrijven. Het helpt organisaties om op een meer flexibele en moduleerbare wijze snel en efficiënt externe medewerkers te vinden en te beheren. ProUnity bedient ruim veertig opdrachtgevers, vooral grote Belgische bedrijven en belangrijke overheidsorganisaties.

Ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa

HeadFirst Group heeft sinds 2016 een Belgische vestiging. Met de toevoeging van ProUnity verdrievoudigt het zijn business in België, waarmee het opdrachtgevers internationaal nog beter kan bedienen. Het verbreedt ook zijn techportfolio, die al bestaat uit het eigen inhuurplatform Select en samenwerkingen met externe VMS-partners. Bij HeadFirst Group werken dagelijks gemiddeld zestienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee het een jaaromzet realiseert van meer dan 1,6 miljard euro.

Tech en touch

David Muyldermans, CEO bij ProUnity: “Na onze snelle groei komt deze nieuwe stap samen met HeadFirst Group op het juiste moment voor ons team, onze klanten en onze partners. ProUnity werkt al voor grote en internationale bedrijven en we zien hun vraag toenemen. Nu kunnen wij hen een nog krachtiger antwoord bieden. We maken elkaar sterker en zullen met respect voor ieders identiteit verder openbloeien, als mensen en als organisaties.”

Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group: “ProUnity is een innovatief techbedrijf, een digital native platformorganisatie, met gevoel voor persoonlijke aanpak. HeadFirst Group is van origine een HR-dienstverlener, die nu juist de kanteling maakt naar platformorganisatie. De perfecte balans tussen tech en touch is essentieel in onze dienstverlening en branche. ProUnity gaat hierin een versneller zijn. De samenwerking past perfect bij onze verder reikende strategie richting een internationale platformorganisatie. We groeien met onze Nederlandse opdrachtgevers mee naar het buitenland, dat beogen we ook met Belgische klanten.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER