Mobiel telefoneren is net als water en elektriciteit een basisbehoefte geworden en dat wil je zo goedkoop en zo makkelijk mogelijk zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Hetzelfde geldt in bedrijfscontext. Mobile Vikings for Business lanceert daarom een nieuw aanbod – Mobile vikings for business – waardoor ondernemingen tijd en geld besparen, hun verloningsproces efficiënter maken en toch employee centric blijven door hun medewerkers flexibiliteit te bieden, ook in hoe ze verloond worden

In deze aflevering van Brainpickings kruip ik in het hoofd van Sofie Van Eemeren, HR en people lead bij Mobile Vikings en Sophie van Ham, HR manager Benelux bij Eurofins Digital Testing. 

We hebben het over:

  • ‘Mobile Vikings for Business, 
  • het belang van employee centricity
  • het spanningsveld tussen enerzijds je HR processen zo lean mogelijk houden en anderzijds je medewerkers centraal stellen. 

Maar ook over:

  • wat je kan leren van sport, 
  • wie hun grootste inspiratiebronnen zijn, 
  • wat hun grootste fouten zijn én wat ze daaruit geleerd hebben…

Wil jij jouw HR processen ook efficiënter en leaner maken? (lees: goedkoper en sneller) én toch je medewerkers centraal stellen?
Dan is deze aflevering ongetwijfeld spek voor jouw bek!

+++

Na meer dan tien jaar ervaring in B2C richt Mobile Vikings haar pijlen voortaan ook op de zakelijke markt. Met Mobile Vikings for business lanceert het een contractloos aanbod voor KMO’s en groeibedrijven. Dat aanbod leunt aan op wat ze vandaag al aanbieden voor particulieren, inclusief alle tools en ondersteuning.

BEKIJK HIER de TARIEVEN en MOGELIJKHEDEN

Logo Mobile Vikings Business Vertical Black 1

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER