Dit zijn de winnaars van de #ZigZagHR ZoHRo Awards 2024

Op donderdag 30 mei werden tijdens Unmask Your Talent de winnaars van de 2de editie van de #ZigZagHR ZoHRo awards bekend gemaakt. Een uitgebreid verslag volgt, maar hieronder ontdek je nu al de winnaars.

Employee Recognition Award

Bij wie is Compensation & Benefits echt vervangen door Reward & Recognition? Bij welk bedrijf draait belonen om meer dan verlonen?

Employee Wellbeing Award

Welk bedrijf zet welzijn centraal in de bedrijfsstrategie? Wie benadert welzijn niet als een afzonderlijk initiatief, maar heeft het verankerd in de cultuur van het bedrijf?

KMO HR Project Award

Welke KMO nam het afgelopen jaar het beste HR initiatief? Een succesvolle rekruterings-campagne? Een toffe manier om de betrokkenheid van je team te verhogen? 

HR Freelancer of the year

Welke freelancer maakte het afgelopen jaar een duurzaam verschil voor een bedrijf? Wie zorgde met zijn of haar tijdelijke opdracht dat er op lange termijn een sterker HR-team staat?

HR Team of the year

Welk HR Team heeft het afgelopen jaar die extra mile gelopen en zo het verschil gemaakt voor medewerkers en bedrijf?

Learnatic award

Welke organisatie is een echte lerende organisatie en stimuleert nieuwsgierigheid en leren in de verschillende HR processen? 

The One to Watch

Wie is het opkomende HR-talent? Wie heeft vandaag nog maar maximum 5 jaar ervaring binnen HR, maar mag nu al beginnen dromen van een toekomst als expert of leidinggevende?

Lifetime Achievement Award​

Welke HR-professional presteert al een hele loopbaan lang op hoog niveau? En heeft dus zo een verschil gemaakt voor bedrijf en medewerkers?

Bedankt aan onze partners

die Unmask Your Talent in 2024 mee mogelijk maken!

Diamond partner
Logo Arteel
LOGO TRIXXO JOBS 2020 zwartgroen 2 RGB
Award partners
Logo lijncom rood kopie 1
TCOW CMYK SECUNDAIR
HRTALENTS LOGO RGB POS 1 e1707995089766
Unique PAYOFF CMYK 2018 1
VDAB logo donkerblauw CMYK
GroupS lockup horizontal RGB
Logo TRI HD baseline 4
Event partners
Waldon Logo Baseline CMYK 2 e1715859620254
Fantastic
rgb golazo energy
TopEmployersInstituteLogo