Techwolf erkend als Technology Pioneer door World Economic Forum

Skills Intelligence platform TechWolf is door het World Economic Forum erkend als Technology Pioneer 2022 voor zijn werk in het helpen van grote bedrijven en overheden bij het vinden, activeren en bijscholen van hun workforces met behulp van artificiële intelligentie.

Het World Economic Forum erkent start-ups en scale-ups van over de hele wereld die gebruik maken van nieuwe technologieën en innovaties die een aanzienlijke impact kunnen hebben op het bedrijfsleven en de samenleving. Op de lijst prijkten eerder successvolle groeibedrijven als Google, Kickstarter en Twitter.

TechWolf’s doelstelling is om mensen in een positie te brengen waarin ze zich kunnen ontwikkelen en het meeste kunnen doen met hun talent. Door medewerkers en managers te voorzien van real-time inzichten in skills, faciliteert TechWolf loopbaanontwikkeling en interne mobiliteit, en verheft het de HR-functie tot een meer pro-actieve en strategische rol in het bedrijf.

“We zijn enorm trots op de lijst van Technology Pioneers van het World Economic Forum te staan. Deze prestatie is een verdere erkenning voor onze missie en de impact die onze unieke technologie kan hebben op mensen, bedrijven en de maatschappij,” zegt TechWolf CEO Andreas De Neve.

“In de huidige context van krapte op de arbeidsmarkt gecombineerd met een groeiende complexiteit van de skills van medewerkers, zien we dat het voor toonaangevende bedrijven een absolute prioriteit is om de skills en skillgaps in kaart te brengen. Waar dit tot voor kort een tijd- en arbeidsintensief proces was, kunnen onze klanten nu op minder dan 8 weken van start gaan.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER