PARTNERCONTENT

Succesvol onboarden: hoe persoonlijker, hoe beter

Hoera! Er zijn nog zekerheden in deze turbulente wereld! En eentje daarvan is goede voornemens. Wanneer jij binnenkort medewerkers gaat aanwerven, is je plan misschien wel je nieuwe collega’s zo persoonlijk mogelijk te onboarden.

Want hoe persoonlijker, strategischer en vroeger je het inlooptraject aanpakt, hoe beter de basis voor een lange, succesvolle samenwerking.

Om dat te faciliteren, kan je leuke activiteiten en attenties inbouwen. Extra motivatie gegarandeerd!

Welkom nieuwe collega! We are happy to have you!

Van persoonlijke felicitaties zoals een kaartje of een gepersonaliseerd welkomstpakket tijdens de preboarding periode tot een onboardingbuddy die je nieuwe collega wegwijs maakt op de (digitale) werkplek. Een gezamenlijke welkomstlunch (frietjes of pizza!) of welkomstborrel met het team op de eerste werkdag tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je nieuwe collega. En voor je het weet is je medewerker één jaar in dienst. Een felicitatie is dan op zijn plaats.

Waardevolle momenten samen vieren boost de motivatie en het werkplezier!

Jouw nieuwe medewerker(s) warm welkom heten en klaarstomen voor een duurzame bijdrage aan de toekomst van jouw organisatie?

Bij cadeaupartner KadonationServices hebben ze alle stappen op een rij gezet in deze handige onboardingschecklist . Veel succes ermee!

XX FOTO 70 72 EXPERT Kadonation LOGO

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER