PARTNERCONTENT

Skills Development & Continuous Performance met huapii

HR wordt op alle fronten uitgedaagd door recessies, nieuwe manieren van werken en een tekort aan talent. Daarbij vinden organisaties het steeds moeilijker om de juiste werknemers aan te trekken en ze vervolgens te behouden.

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vaak vertrekken door een gebrek aan waardering en onvoldoende mogelijkheden tot zelfontwikkeling.

Vele organisaties realiseren niet dat de oplossing makkelijk intern gezocht kan worden door het bewust maken en aanmoedigen van interne mobiliteit. Hierbij wordt de volgende carrièrestap binnen de organisatie gezocht. huapii, het light-touch skills platform, ontworpen door en voor werknemers, helpt je organisatie het volledige potentieel van je werknemers en teams te ontgrendelen door Skills Development en Continuous Performance Management een integraal onderdeel te maken van jouw cultuur.

Zo is jouw bedrijf gewapend voor de toekomst en trek je nieuwe talenten aan die gemotiveerd hun steentje bijdragen.

Skills Development

Toekomstbestendige organisaties zijn succesvol omdat ze gepast reageren op veranderingen. Ze begrijpen dat vaardigheden cruciaal zijn en laten werknemers hun carrière binnen de organisatie sturen en stellen hen in staat hun vaardigheden te ontwikkelen.

Nu telewerk toeneemt en steeds meer werknemers zich minder betrokken en verbonden voelen met hun collega’s, is er nooit een beter moment geweest om een talentenpool op te zetten die zichtbaar en toegankelijk is voor al jouw werknemers.

Continuous Performance

Het is moeilijk om jezelf te verbeteren in iets waar je slechts één keer per jaar van hoort. In plaats van een jaarlijks functioneringsgesprek zet huapii in op een cultuur van continuous performance management, die begint met regelmatige en voortdurende check-ins.

Dit geeft managers en teams de capaciteit om constructieve feedback te geven en ontvangen om zich vervolgens zekerder en meer gewaardeerd te voelen, wat vaak resulteert in meer gedreven en gelukkigere werknemers.

XX FOTO 80 EXPERT Huapii LOGO 1

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER