fbpx

Ontdek de change chameleon in jezelf

In deze episode kruipt Lesley in het hoofd van Caroline Hillaert en Barbara De Vos. Caroline is Senior Manager & Solution Lead Change & Communication en Barbara is Manager & Team Lead Change & Communication bij Delaware. Ze begeleiden dagelijks organisaties bij digitale transformaties en bij het implementeren van change projecten.

En daar gaan we het in deze podcast over hebben. Transformatie en change. Dé twee sleutelwoorden waar menig bedrijfsleider en ondernemer wakker van ligt. Het zit ingebakken in onze natuur om vast te houden aan wat we kennen, ook al weten we dat de bestaande oplossingen eigenlijk niet meer werken. But you can’t do today’s job with yesterday’s methods and expect to be in business tomorrow, om het met een boutade te zeggen. Daarom hebben we voor deze podcast twee experts, Barbara en Caroline, uitgenodigd.

Zij gaan jou helpen om de change chameleon in jezelf te ontdekken.

Want alles is change! Of dat nu de implementatie is van een nieuw ATS systeem, de roll-out van opleidingstraject, de terugkeer naar kantoor binnenkort.

Hoe meer bedrijven inzetten op change management en investeren in change management capabilities bij hun leidinggevenden én medewerkers, hoe succesvoller ze zijn naar de toekomst toe, zeggen ze. Change management kan (en mag) niet de verantwoordelijkheid zijn van één individu in een organisatie. Wie is dan wel verantwoordelijk? Wat is de rol van HR, wat zijn de do’s en don’ts van change management en welke extra uitdagingen zien ze nu we meer remote (samen)werken?

Beluister de podcast, bekijk de video en laat je enthousiasmeren om change te omarmen – en dat voor véél meer en véél langer dan een project


Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.

#ZigZagHR, dé HR-community voor progressieve HR professionals in België, connecteert HR professionals en leidinggevenden op maandelijkse events, inspireert over de toekomst van HR door het delen van best & next practices online én in een maandelijks tijdschrift  en geeft richting hoe HR zichzelf heruit kan vinden en welke mindset en skillset daarvoor nodig zijn. 

#ZigZagHR-Nieuwsbrief© 2021 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR