Anouk Van de Velde benoemd tot partner Lincoln België

Anouk Van de Velde, expert in de industriële sector, is benoemd tot partner. Ze beschikt over een ruime ervaring in internationaal management en innovatief leiderschap en neemt een sleutelrol op in de verdere uitbouw van Lincoln in België en Europa. Deze aankondiging kadert binnen een reeks benoemingen van nieuwe partners in Europa en weerspiegelt de dynamiek van de groep. Jérôme Bouin, die al een deel van zijn carrière wijdde aan HR in België, is benoemd tot Deputy CEO en is verantwoordelijk voor de verdere internationale ontwikkeling van de groep en z’n platformen.

In de afgelopen zeven jaar heeft Anouk haar ervaring in de industriesector gebruikt om haar Talent Community te ondersteunen en te begeleiden. Als partner, zal ze die missie bij Lincoln verderzetten, om in België een pionierend ecosysteem in exclusief Talent Management uit te bouwen, gericht op individuen én op organisaties.

Haar doel is om zo de uitdagingen van de zware- en chemische industrie aan te pakken door de aantrekkingskracht en inzetbaarheid van hun Talenten te vergroten en de duurzame transitie van de sector te ondersteunen.

Jérôme begon zijn carrière in 1999 bij het recruitmentbedrijf Michael Page, waar hij eerst General Manager was van Page Personnel (voor België en Luxemburg) en daarna General Manager werd van Page Group België.

Voor hij bij Lincoln kwam, was hij General Manager voor Frankrijk bij Iziwork, een digitaal tewerkstellingsplatform. Jérôme’s managementervaring en internationale cultuur zijn waardevolle troeven voor Lincoln, dat momenteel sterk groeit, zoals ook mag blijken uit de recente benoeming van vier nieuwe partners in Frankrijk, Zwitserland en België.

Anouk Van de Velde, Partner Lincoln:

“Ik ben trots om partner te worden bij Lincoln en om ons ‘HR lab’ in België verder te mogen leiden. We ontwikkelen momenteel een exclusieve talentmanagement-methode met een unieke aanpak die zich richt op ultra-gepersonaliseerde relaties tussen Agenten en
hun Talenten. We zetten ons elke dag in om de Talent Community opnieuw te connecteren met de bedrijven en hun
inzetbaarheid te vergroten door middel van innovatieve oplossingen, niet alleen in België maar ook in de rest van de wereld.”

Lincoln Anouk Van de Velde 027 min

Jérôme Bouin, Deputy CEO Lincoln

“Ik ben er vast van overtuigd dat de toekomst van onze sector in de combinatie van digitale en menselijke elementen ligt en ik ben heel blij dat ik vandaag deel mag uitmaken van Lincoln, een groep die deze visie al jaren uitdraagt. Onze uitdaging is om een sterk innovatievermogen te behouden door digitale oplossingen te ontwikkelen die onze sector transformeren, met respect voor ons Lincoln DNA, dat gebaseerd is op het uitbouwen van een vertrouwensrelatie tussen Talenten en hun Agenten.”

Lincoln Jérome Bouin 19 min

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER