fbpx

Algemeen directeur ManpowerGroup staat plek af aan de Baas van Morgen

ManpowerGroup Nederland is trotse deelnemer van de zevende editie van JINC Baas van Morgen. Vandaag staat algemeen directeur Jeroen Zwinkels voor een dag zijn stoel af aan de 14-jarige Subhali. Samen gaan ze aan de slag met het thema diversiteit op de werkvloer.

Subhali is veertien jaar oud, komt uit Nepal en woont al zes jaar in Nederland. Toen ze voor de eerste keer in Nederland kwam, was het moeilijk om de taal te begrijpen en om te praten. Maar door meer te oefenen ging het al beter. Waar ze naar eigen zeggen goed in is? “Ik kan goed naar mensen luisteren, ik ben geduldig en behulpzaam. Wat wil ik later worden? Ik wou eerst een stewardess worden, maar ik heb nog eens goed nagedacht en wil nu een dokter worden.”

Subhali werd van school opgehaald door Jeroen Zwinkels. Tijdens deze dag krijgt ze een rondleiding, werkt ze aan een vraagstuk over diversiteit en voorziet ze ManpowerGroup Nederland van advies. Samen met een recruiter gaat Subhali in gesprek over de meest geschikte kandidaat voor de functie van directiesecretaresse.

Met Baas van Morgen willen ManpowerGroup Nederland en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij verder ook is. Hierin is ManpowerGroup Nederland natuurlijk niet de enige. Ook dit jaar doen er weer toonaangevende bedrijven en instellingen mee aan JINC Baas van Morgen. Het gaat om 450 CEO’s en 550 kinderen.

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.