Accord Group bekroond voor revolutionaire aanpak leadership assessment

Het leadership advisory bedrijf Accord Group, dochteronderneming van Valpeo, heeft de HR Excellence Award voor “Best Executive Search Firm” in de wacht gesleept. Het bedrijf wordt hiermee bekroond voor zijn revolutionaire aanpak om het vermogen van kandidaten en organisaties om te voldoen aan de steeds hogere eisen van aandeelhouders en belanghebbenden in deze snel evoluerende wereld te meten. “Het is een eer om deze award te mogen ontvangen en een bevestiging dat we met onze methodologie het juiste pad bewandelen”, zegt Fabiaan Van Vrekhem, Voorzitter bij Accord Group.

Bevestiging van juiste aanpak

Met de award voor “Best Executive Search Firm” wordt het consultancybedrijf bekroond voor de unieke manier waarop ze het vermogen van kandidaten en organisaties om te voldoen aan de steeds hogere eisen van aandeelhouders en belanghebbenden in deze snel evoluerende wereld in kaart brengen. Accord Group maakt hiervoor gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde methodologie.

“Valpeo Personal Dynamics is een op wetenschappelijk onderzoek gestoelde methode om iemands capaciteit en potentieel te meten om met steeds toenemende complexiteit om te gaan, en om inzicht te verwerven in het individuele waardensysteem en voorkeursgedrag. Inzicht in hoe managers denken, voelen en handelen, verzekert een betere afstemming met de context waarin zij hun volledige potentieel kunnen bereiken”, zegt Annemie Viaene, Managing partner van Accord Group.

“Ook bestuurders worden met steeds grotere uitdagingen en verantwoordelijkheid geconfronteerd”, zegt Stefan Peetroons, Partner bij Accord Group. “De toenemende verwachtingen op vlak van Net Zero, de ethische vraagstukken rond AI en de vereisten om bij te dragen aan een duurzame levensstijl, vereisen dat in de toekomst ook bij de selectie van bestuurders nieuwe normen worden gehanteerd.”

“We zijn enorm vereerd om deze award te mogen ontvangen. Het is een bevestiging dat we met onze methodologie het juiste pad bewandelen. De aanwerving van de juiste leiders is geen sinecure meer. Tijden veranderen snel en de impact op de manier waarop we mensen rekruteren is enorm. Context wordt steeds belangrijker om de juiste kandidaten te vinden. We hopen met deze methodologie anderen te inspireren”, zegt Fabiaan Van Vrekhem, Voorzitter van Accord Group.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER