Zesde erkenning met een topscore: Unique is opnieuw een Great Place to Work

Unique is opnieuw een Great Place to Work. Dat blijkt uit de jaarlijkse medewerkersenquête waarin werknemers feedback geven op hun dagelijkse werkbeleving. Met een geconsolideerd resultaat van 90 % verlengt de Belgische hr-dienstverlener haar erkenning voor een zesde keer op rij.

Trots zijn op je job, vertrouwen hebben in het management, je goed voelen in je team, … In deze war for talent is welzijn op het werk meer dan ooit een hot topic. Unique zet employee happiness met stip op nummer één en investeert heel bewust in het welbevinden van haar werknemers. Met een 360°-benadering rolt het bedrijf een sterk werkgeversbeleid uit dat voor de zesde keer resulteert in een certificaat van Great Place to Work .

60 stellingen die peilen naar werkgeluk

Het Great Place to Work Institute en Vlerick Business School organiseren ieder jaar een grootschalige enquête die polst naar het werkgeluk in diverse organisaties. Aan de hand van 60 stellingen bevragen ze werknemers over de bedrijfscultuur, inclusiviteit, integriteit, …

Voor de zesde keer op rij slaagde Unique met glans. Bovendien tikte het bedrijf voor het eerst 90 % aan. Een hoge tevredenheidsscore, waarmee de organisatie mikt op een plaats in de top tien die in maart 2024 wordt bekendgemaakt.

Cijfers die boekdelen spreken

De resultaten van de bevraging bij Unique scheren hoge toppen over de hele lijn. 94 % van de collega’s onderstreept het interne kameraadschap en geeft aan volledig zichzelf te kunnen zijn op de werkplek.

Daarnaast zegt 92 % trots te zijn om een job uit te oefenen bij Unique. Deze resultaten worden nog versterkt met sterke cijfers voor de thema’s geloofwaardigheid (91 %), respect (89 %) en eerlijkheid (86 %). Unique haalde een geconsolideerd resultaat van 90 %.

An Aelbrecht, Managing Director:

“In 20 jaar tijd is de hr-wereld ontzettend veranderd, maar het DNA van Unique staat als een huis. We focussen op talent, wellbeing, work-lifebalans, diversiteit, innovatie, … Unique staat met beide voeten in de toekomst, maar de kern blijft: het juiste talent op de juiste plaats.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER