• Talent Management
  • >
  • Veerle Timmermans vervoegt Securex als General Manager Operations

Veerle Timmermans vervoegt Securex als General Manager Operations

Securex heeft Veerle Timmermans aangesteld als General Manager Operations. In haar rol stuurt Timmermans, een nieuw gezicht bij Securex, meer dan 1000 medewerkers aan die zich dagelijks inzetten voor ondernemers en werkgevers. Veerle Timmermans treedt ook toe tot het directiecomité van Securex.

Veerle Timmermans vervoegt Securex met dertig jaar professionele ervaring op de teller. In de voorbije twintig jaar bekleedde ze diverse managementposities bij KBC, waaronder general manager particuliere kredieten en ondernemingskredieten, en general manager kanaalondersteuning. Veerle is afgestudeerd als orthopedagoge aan de KULeuven en volgde tal van managementopleidingen, waaronder een MBA aan de Vlerick Business School.

Als General Manager Operations zal Timmermans met name haar expertise en sterke affiniteit met klantenervaring en procesoptimalisatie inzetten om meer dan 1000 medewerkers van diverse afdelingen aan te sturen. Zij zetten zich op hun beurt dagelijks in voor ondernemers en werkgevers met dienstverlening gaande van personeels- en loonadministratie tot preventie op het werk en medische controle.

Veerle Timmermans, General Manager Operations van Securex: “Mijn missie is om mensen en organisaties te laten groeien en onderling te verbinden. Er was meteen een klik met Securex als bedrijf en met de waarden die het uitdraagt. De rol van General Manager Operations biedt een mooie kans om mee een positieve stempel te drukken op de toekomst van Securex, waarin klantenervaring centraal staat.”

Filip Baptist, CEO van Securex: “De keuze voor Veerle Timmermans ligt volledig in lijn met onze strategie om voortdurend in te zetten op de vlotheid van onze dienstverlening en optimale klanttevredenheid. Haar knap parcours en probleemoplossend denken zijn troeven voor onze teams en een meerwaarde voor het directieteam van Securex.”

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR