TVH viert 80ste verjaardag van zijn oprichter

Onderdelenspecialist TVH viert deze week de 80e verjaardag van zijn co-oprichter Paul Thermote. Het bedrijf voorzag voor alle medewerkers wereldwijd een traktaat. Paul zelf werd in de bloemetjes gezet met een boekje en video met leuke anekdotes van de TVH-medewerkers wereldwijd.

Om de oprichter op een originele en leuke manier te vieren, lanceerde het bedrijf een oproep naar anekdotes onder zijn medewerkers. De vele inzendingen werden gebundeld tot een boekje dat hem overhandigd werd. Als kers op de taart werden deze ook verwerkt in een compilatievideo.

Act with joy

‘TVH is een wereldspeler, maar de familiale waarden blijven sterk aanwezig’, zegt Isabelle Van de Voorde, communicatieverantwoordelijke. ‘Het vieren van Paul’s verjaardag met alle medewerkers wereldwijd past heel sterk bij onze bedrijfscultuur, en dan vooral bij de waarde ‘Act with Joy’.

Menselijk en gedreven

Uit de anekdotes die collega’s deelden, komt vaak de menselijkheid en gedrevenheid van Paul naar boven. ‘Het toont aan hoe betrokken hij is bij het bedrijf, ook nu nog’, gaat Isabelle verder. ‘Hij zit nog steeds mee aan tafel met de Raad van Bestuur, maar hij is ook nog vaak aanwezig op de werkvloer. Hij kent heel veel collega’s bij naam en hij slaat graag eens een praatje met de collega’s in verschillende afdelingen.’

Paul Thermote richtte, samen met Paul Vanhalst, in 1969 TVH op. 54 jaar later is het bedrijf een wereldwijde speler in onderdelen voor material handling-, industriële, bouw- en landbouwmachines. TVH telt wereldwijd meer dan 5000 medewerkers.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER