TRIXXO en Living Tomorrow bundelen krachten om de toekomst van werk vorm te geven

TRIXXO, de snelst groeiende dienstencheque- en uitzendspecialist in België, gaat een strategisch partnership aan met Living Tomorrow, het gerenommeerde conceptueel innovatiecentrum. Met deze samenwerking engageren beide partijen zich voor het definiëren en vormgeven van de werkkrachten, werkplekken en werkprocessen van morgen, oftewel ‘The Future of Work’.

De toekomst van werk wordt steeds uitdagender. Bedrijven en organisaties dienen zich extreem snel aan te passen aan nieuwe digitale transformaties zoals automatisering, AI, AR en VR. Tegelijkertijd moeten werkkrachten klaargestoomd worden voor de jobs van de toekomst. Relevantie en efficiëntie zijn daarbij sleutelwoorden. TRIXXO en Living Tomorrow slaan de handen in elkaar om deze uitdagingen om te zetten in opportuniteiten waarmee ze een maximale toegevoegde waarde creëren voor werkkrachten en bedrijven, vandaag en morgen.

TRIXXO-DNA

Door in te tekenen in het project van Living Tomorrow doet TRIXXO haar reputatie als baanbreker alle eer aan. “TRIXXO is verheugd om deel uit te maken van dit partnership met Living Tomorrow”, vertelt CEO Luc Jeurissen. “Als pionier in onze sector zijn we vastbesloten om de toekomst van werk mee vorm te geven. Snel schakelen en innovaties omarmen zit ingebakken in het TRIXXO-DNA. Met onze expertise in HR en Living Tomorrow’s ervaring, willen we innovatieve en werkgerelateerde oplossingen aanreiken om onze werkkrachten en partners future-proof te maken én te houden. Met TRIXXO willen we minstens 100 jaar worden door niet alleen vandaag, maar ook morgen onze pioniersrol te blijven waarmaken.”

Living Tomorrow staat bekend om haar visionaire kijk op de toekomst. “Als community builder creëren we een ecosysteem van innovatieve bedrijven met elk hun eigen expertise om de wereld van morgen vorm te geven”, licht Joachim De Vos, Managing Partner van Living Tomorrow, toe. “Doordat TRIXXO haar expertise toevoegt aan dit ecosysteem, kunnen we samen oplossingen bieden die zowel de werkgerelateerde behoeften van bedrijven als die van werknemers vervult en menselijke connecties faciliteert.”

Blijvende impact

TRIXXO en Living Tomorrow nemen proactief een leidende rol om duurzame toegevoegde waarde te bieden aan talenten en partners. Als pioniers in hun respectievelijke domeinen is het hun missie om een blijvende impact te creëren in een toekomstgerichte en dynamische wereld van werk.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER