fbpx

Travvant introduceert uniek en exclusief outplacement aanbod onder de naam Panta Rhei

Vanaf oktober breidt Travvant haar outplacement aanbod uit met een unieke vorm van begeleiding  voor senior executives. Senior professionals krijgen een zeer persoonlijke service op maat waarbij elke klant bij meerdere experts terecht kan.

Het team van Panta Rhei bestaat uit zorgvuldig gekozen executive consultants met verschillende achtergronden. Ze werken op verschillende locaties in België en werken in 4 talen. Travvant speelt met Panta Rhei ook in op de toenemende trend om lichaam en geest als één geheel te zien en pakt daarom uit met een exclusieve samenwerking met gewezen triatleet Marc Herremans. Op die manier kunnen executives in hun outplacement traject ook de nodige aandacht schenken aan gezondheid en fitheid.

Met dit nieuwe aanbod breidt Travvant haar bestaande aanbod aan loopbaanbegeleiding, inplacement en outplacement uit . Zo kunnen bedrijven in tijden van reorganisatie beroep doen op één betrouwbare en onafhankelijke partner die garant staat voor een professionele ondersteuning van alle medewerkers: arbeiders, professionals, managers én executives.

Roeland Van Dessel, afgevaardigd bestuurder van Travvant: “Executives hebben de top bereikt, uiteraard is dat dankzij hun inzet en kwaliteiten, maar ook omdat ze omringd werden door een top team. Zo een team willen wij hen aanbieden in tijden van reorganisatie en ontslag. We bieden geen ‘off the shelf’ oplossingen of enkel digitale sessies aan, maar wel op maat gemaakte trajecten waar discretie, nabijheid en expertise centraal staan.”

Annick Huybrechts , CEO van Travvant : “Bij alles wat wij doen staat de mens achter de leider centraal. Wij willen onze klant uitdagen om anders te denken, om te herbronnen en zowel lichaam als geest terug op elkaar af te stellen. We zijn er van overtuigd dat we met deze vernieuwde aanpak trendsetter zijn in de markt van executive outplacement.”

Travvant is dé referentie op het vlak van outplacement, loopbaanbegeleiding en inplacement activiteiten. Travvant biedt onafhankelijke begeleiding aan individuen en bedrijven in tijden van ontslag of heroriëntering. Meer dan 30 ervaren en gecertifieerde consultants in Vlaanderen, Brussel en Wallonië verspreid over meer dan 130 neutrale locaties garanderen een persoonlijke aanpak én nabijheid.

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.