Synergie steunt (opnieuw) Mobile School

Synergie blijft zijn steun betuigen aan Mobile School, een organisatie die zich inzet voor de educatie van straatkinderen over de hele wereld. Dit markeert de zesde keer in slechts twee jaar dat Synergie een Mobile School sponsort, als onderdeel van haar voortdurende toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en inclusiviteit.

Toewijding aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Tom Vanoirbeek, de recent benoemde CEO van Synergie Belgium, onderstreept het belang van MVO en inclusiviteit binnen de rekruteringssector.

“Bij Synergie geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot een goede toekomst, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden. We zijn vastbesloten om onze inzet voor MVO en inclusiviteit te versterken en ons te blijven inzetten voor initiatieven die een positieve impact hebben op de samenleving.”

Gelinkt aan vaste aanwervingen

Synergie Belgium doneert bij elke 400 vaste aanwervingen bij klanten een bedrag van 4000 euro aan Mobile School voor de oprichting van een nieuw mobiel schooltje. Zo wordt het maatschappelijk doel nauw verbonden met het vakgebied, namelijk iedereen de kans geven op een vaste job.

Grote nood aan mobiele scholen

Arnoud Raskin, initiatiefnemer en medeoprichter van Mobile School en Streetwize, uit zijn dankbaarheid voor deze sponsoring:

“Dit is iedere keer een stevig duwtje in onze rug en helpt ons om continu nieuwe partnerships op te zetten en bestaande projecten te ondersteunen. Zo werden in 2023 nieuwe mobiele scholen opgezet in Nepal, Colombia, Kenia, Zuid-Afrika en ook in Turkije in het kader van psychosociale ondersteuning van getroffen kinderen in de regio waar de aardbeving was. In 2024 starten we nieuwe mobiele scholen in Mexico, Kameroen, Ethiopië, Argentinië, Togo en Brazilië. Bijkomend hebben we ingezet op extra ondersteuning van onze Poolse en Roemeense partners die overspoeld worden door Oekraïense vluchtelingen. We zijn dus zeer blij dat partijen als Synergie Belgium ons jaar na jaar blijven steunen.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER