Smals wil blijven doorgroeien als topwerkgever

Zestien keer op rij is Smals, de gemeenschappelijke ICT-organisatie van overheidsdiensten in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, uitgeroepen als topwerkgever. Dat gebeurde door het Top Employers Institute, een internationale organisatie die werkvoorwaarden vergelijkt en auditeert. België telt dit jaar in totaal 88 Top Employers.

De certificatie trekt de aandacht op de sterktes en voordelen van werken bij Smals: Learning & development, People strategy en Onboarding. De sterkste vooruitgang was er vorig jaar op het vlak van Wellbeing, onder meer dankzij inspiratiesessies over welzijn en stressbeheersing.

Smals mocht vorig jaar liefst 200 nieuwe medewerkers verwelkomen. Dit jaar zetten we opnieuw in op het aantrekken van een divers team aan nieuwe collega’s in verschillende vakgebieden, zoals analisten, developers en projectleiders. Bovendien biedt Smals ook interessante mogelijkheden voor rollen die niet direct gerelateerd zijn aan IT, zoals communicatie, managementondersteuning, HR en legal.

Om concurrentieel te blijven is er vanaf dit jaar voor alle ICT-functies een mobiliteitsbudget voorzien, met onder meer de mogelijkheid om te kiezen voor een milieuvriendelijke wagen. Dit is een belangrijke stap in de blijvende zorg voor aantrekkelijke marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Homepage website visual Top Employer 2024 2600x940 min

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER