Robert Half opnieuw verkozen als Best Workplace in België

Gisterenavond huldigde Great Place to Work® bedrijven die zich het komende jaar een Best Workplace in België mogen noemen. Rekruteringsspecialist Robert Half is een van de gelukkigen, in de categorie grote bedrijven (250 tot 499 werknemers).

Great Place to Work® stelt deze ranglijst elk jaar op op basis van de resultaten van een audit van de bedrijfscultuur, gericht op 5 belangrijke thema’s: waarden, leiderschap, vertrouwen, inclusie en innovatie, evenals een vertrouwelijke enquête uitgevoerd onder de medewerkers van het bedrijf.

Bedrijven die deze erkenning ontvangen zetten met andere woorden sterk in op hun mensen, hun teams en de bedrijfscultuur. En dat wordt ook weerspiegeld in de resultaten die Robert Half behaalde: 92% van de respondenten gaf aan dat het bedrijf een fantastische plek is om te werken, 94% is er trots op dat ze Robert Half kunnen benoemen als hun werkgever.

GP2W Robert Half 2

Matt Weston, Senior Managing Director BeNeLux bij Robert Half:

“Deze erkenning weerspiegelt de fantastische cultuur die onze collega’s hebben gecreëerd in al onze kantoren in België. Het benadrukt ook de inzet voor het bevorderen van een omgeving waarin iedereen met elkaar in contact kan komen en kan groeien, ook in uitdagendere tijden, terwijl we onze klanten en kandidaten, onze gemeenschap en natuurlijk elkaar ondersteunen”.

Nathalie Meert, HR Manager BeNeLux bij Robert Half:

“We zijn ongelofelijk blij met deze erkenning voor onze voortdurende toewijding aan onze waarden, het creëren van een cultuur van respect, verbondenheid en samenwerking. Dit is voor ons een bevestiging dat onze medewerkers ons vertrouwen en geloven in het bedrijf. We zijn dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van elk individu binnen ons bedrijf en zien dit resultaat als een motivatie en inspiratie om onze organisatie verder te blijven verbeteren”.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER