Nieuwe geïntegreerde samenwerking tussen ITZU en Hura

ITZU, de HR – en facilitaire dienstengroep van ondernemers Louis Kemps, Luc Lormans en Koen Janssen, zet een nieuwe strategische stap in de ontwikkeling van haar HR-diensten. Zo wordt er een geïntegreerde samenwerking opgezet tussen ITZU en het HR-advieskantoor Hura. Dankzij dit strategische partnership met Hura verwelkomt ITZU 33 nieuwe HR-experts in haar groep en timmert de HR-groep verder aan de uitbouw van haar divisie strategic talent management.

ITZU is binnen het HR-landschap goed gekend voor haar instroomactiviteiten, via het uitzendkantoor Itzu Jobs, het werving- en selectiekantoor Itzu Select en Itzu Foreign, het departement voor buitenlandse rekrutering. De voorbije jaren heeft ITZU echter ook zeer sterk ingezet op de uitbouw van haar divisie strategic talent management. Zo vervoegde de gevestigde waarde CPM, goed voor meer dan 40 jaar ervaring in HR-consultancy, zich het afgelopen jaar al bij de ITZU groep.

Geïntegreerde samenwerking met Hura

Voortaan zal ook het HR-advieskantoor Hura onder de gekende ITZU-vleugels verdergaan. Tot de dienstverlening van Hura behoort oa. HR-advies en organisatieontwikkeling, coaching en opleiding, loopbaanbegeleiding, assessment & development centers en outplacement. De continuïteit van de dienstverlening van Hura wordt gegarandeerd aangezien zaakvoerders Johan Maes en Leen Peeters nog minstens voor enkele jaren aan boord zullen blijven. Zij zullen zich focussen op de verdere ontwikkeling van HR-tools & diensten binnen de ITZU groep. Leen Peeters van Hura: “Deze samenwerking is een win-win voor beide organisaties. Zowel inhoudelijk als wat betreft visie op dienstverlening zitten we op dezelfde golflengte. Beiden dragen we kwaliteit en zorg voor klanten hoog in het vaandel. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze kwalitatieve dienstverlening nog verder uitbouwen en onze actieradius uitbreiden.”
ITZU-CEO Louis Kemps is alvast erg tevreden over de nieuwe samenwerking. “De dienstverlening van Hura is inhoudelijk sterk complementair aan de werking van ITZU en CPM. De missie van Hura ‘zet talent in beweging’ sluit nauw aan bij onze eigen ITZU aanpak op het vlak van sterkte-denken en talentontwikkeling. Ook hun DNA, dichtbij de mensen staan en hun no-nonsense aanpak is een match met ITZU. Daarnaast delen we kwaliteitslabels zoals Qfor wat maakt dat we elkaar gemakkelijk vinden in het bieden van kwaliteitsvolle HR-oplossingen.”
“We zijn erg enthousiast over het serviceniveau dat Hura aan haar klanten verstrekt. Hura is echt onderscheidend in hun aanpak, zeker ook in de outplacement sector”, gaat COO Tom Janssen verder. “Hura beschikt over een eigen ontwikkeld digitaal leerplatform waarbij een volledig digitale coaching- en assessmentervaring kan aangeboden worden. In de komende jaren willen we vanuit de ITZU verder inzetten op het aanbod van digitale HR-oplossingen. Zelf zijn we hier ook vol mee bezig op het vlak van training & coaching, assessment en development centers”, aldus Tom Janssen.

Uitbouw divisie strategic talent management

Binnen de divisie strategic talent management werken nu dankzij de komst van de Hura-collega’s ondertussen meer dan 60 eigen HR-experten bij ITZU. Tom Janssen kijkt dan ook tevreden vooruit. “We krijgen binnen de groep veel vragen naar HR-advies en organisatieontwikkeling. Met de komst van Hura halen we veel expertise in huis om ons verhaal inzake talent management nog scherper te krijgen en te professionaliseren.

Op termijn zullen de bedrijven Itzu Career, Itzu Training, CPM en Hura overigens één bedrijf en één verhaal worden waarbij talent management centraal als vertrekpunt fungeert”, besluit Tom Janssen.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER