Kazi spreidt de vleugels

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Kazi, een tijdperk waarin de nadruk ligt op ontwikkeling en uitbreiding van de technologie en het product enerzijds, en internationalisering anderzijds. Gestimuleerd door eerdere successen en lessen, staat Kazi klaar om een pad te bewandelen waar innovatie, gebruikerservaring en holistische oplossingen samenkomen om ongeëvenaard employee engagement mogelijk te maken.

Kazi, een pionier op het gebied van employee engagement (werknemersbetrokkenheid), is verheugd om haar evolutie tot een autonome entiteit aan te kondigen, na twee jaar in het uitgebreide Cronos ecosysteem, een van de grootste ICT-dienstverleners van België.

Visie voor een autonome toekomst

Onze onwrikbare missie blijft om zogenaamde ‘mismatches’ op de arbeidsmarkt significant te verminderen. Eén op twee kijkt immers binnen het jaar uit naar ander werk. Hoofdreden? Opgebouwde verwachtingen die niet worden ingelost. Niet zozeer op vlak van hard-skills, die worden doorgaans heel goed in kaart gebracht. De zachte vaardigheden, werkwaarden en (team)rollen, dat is waar het schoentje knelt. Bedrijven die er baat bij hebben om het welzijn en prestaties van hun medewerkers inzichtelijk te maken en te verbeteren kunnen daarvoor beroep doen op Kazi. Ook ‘recruiting agencies’ en HR technologie aanbieders kunnen hun aanbod verrijken door gebruik te maken van Kazi’s open API technologie.

Op menselijk – en technologisch vlak is de continuïteit verzekerd. Bestaande, gewaardeerde – maar ook toekomstige klanten, kunnen rekenen op een uitgebreid dienstenaanbod en kunnen ook mee surfen op de versnelde productontwikkeling. Een groeitraject wordt nu aangevat, lokaal en internationaal.

Kazi kijkt nu vol verwachting uit naar de toekomst en verwelkomt de vooruitzichten, uitdagingen en innovaties die voor ons liggen. Met een enorme toewijding om werknemersbetrokkenheid te verbeteren, zijn we klaar om organisaties te leiden naar een toekomst waarin elke medewerker gehoord en gewaardeerd wordt, en hun job maximaal in lijn ligt met hun verwachtingen.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER