Karen Breugelmans geeft CEO-fakkel bij FENIX Consulting door aan Vanessa Bolsens

Een nieuw hoofdstuk in het FENIX-verhaal. Managing partner Vanessa Bolsens neemt de fakkel over van Karen Breugelmans als CEO van FENIX Consulting.

“Ik ben buitengewoon trots op wat we als team bij FENIX hebben bereikt. Samen hebben we een bedrijf opgebouwd dat bekend staat om zijn innovatie, klantgerichtheid en toewijding aan het menselijk kapitaal. Met veel vertrouwen geef ik de fakkel door aan Vanessa.” aldus Karen Breugelmans

Onder het leiderschap van Karen heeft FENIX mooie successen geboekt en werd een solide basis gelegd voor de verdere groei van het bedrijf. Hoewel Karen de rol van CEO verlaat, zal zij nauw betrokken blijven bij FENIX als lid van de Raad van Bestuur en als aandeelhouder. Deze voortdurende betrokkenheid zal waardevolle continuïteit bieden en ervoor zorgen dat haar expertise en visie beschikbaar blijven voor het bedrijf.

Vanessa Bolsens wordt de nieuwe CEO. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de HR-wereld, zowel in grote corporate en internationale omgevingen als in kleinere organisaties en leidinggevende posities, brengt Vanessa heel wat kennis en expertise met zich mee. De afgelopen jaren heeft Vanessa binnen de FENIX-organisatie gebouwd aan het talent development luik. Ze is verheugd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Vanessa deelt haar enthousiasme met ons: “Ik voel me enorm vereerd dat ik de rol van CEO bij FENIX Consulting mag vervullen. Ik ben Karen dankbaar voor haar mentorrol en voor het vertrouwen dat alle aandeelhouders en het team in mij stellen. Ik kijk er naar uit om samen met hen voort te bouwen op de sterke visie en strategie van FENIX en het bedrijf te begeleiden in deze tijden van digitalisatie, verandering en aandacht voor talent management. Ik sta klaar om mijn eigen accenten toe te voegen, en samen met het team bij te dragen aan de verdere groei en het succes van FENIX.”

Met de benoeming van Vanessa Bolsens als nieuwe CEO verzekert FENIX consulting de continuïteit van de visie en de strategie, maar met nieuwe accenten en ideeën. Het bedrijf is vastbesloten om haar klanten de beste oplossingen en diensten te blijven bieden, terwijl het zich blijft aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Wim Morbée – Partner

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER