Jerry Hamal is nieuwe Managing Director Randstad Digital BeLux

Jerry Hamal is de nieuwe managing director van ‘digital enablement partner’ Randstad Digital BeLux, de divisie van Randstad die bedrijven helpt zich sneller om te vormen door hen toegang te bieden tot internationale talenten, competenties en oplossingen in verschillende specialisatiegebieden. Hij volgt Andy Stynen op die het bedrijf heeft verlaten.

Jerry Hamal (50) vervulde tal van commerciële en leidinggevende functies binnen IT en digital voor oa. Elsevier Training en Telenet. Van 2014 tot 2018 was hij eerder al aan de slag bij AUSY, dat in augustus vorig jaar werd omgedoopt tot Randstad Digital. Eerst als Account Director en later als Chief Commercial Officer. Nadien ging hij aan de slag als Director Sales & Marketing bij Prato HR en was hij eveneens partner bij geneHRations, een netwerk voor HR Tech entrepreneurs.

Daarnaast zetelt Hamal ook in de board van CoderDojo Belgium, dat hij tien jaar geleden samen met Martine Tempels, Koen Pellegrims en Johan Kerckhoven oprichtte. Coderdojo is een non-profit organisatie die gratis programmeerlessen organiseert. De afgelopen tien jaar leerde de organisatie zo’n 67.000 jongeren tussen 7 en 18 jaar programmeren in 6.600 dojo-sessies.

“Randstad Digital benadert de digitale transformatie niet met een standaardmethode, maar is een globale ‘enablement partner’ met tools en oplossingen op maat die bedrijven klaarstoomt voor de toekomst. Daarbij zetten we talenten én digitale technologie zij aan zij op de eerste plaats. Samen maken ze een cruciaal verschil nu bedrijven de volgende fase van hun transformatie ingaan. We streven ernaar om onze klanten te helpen de juiste talenten aan boord te halen en digitale oplossingen en diensten aan te bieden die hen helpen groeien. Ik kijk er enorm naar uit om dit met het volledige managementteam en alle collega’s verder vorm te geven. Ik wens dan ook Jerôme Gontard en Venu Lambu te bedanken voor het vertrouwen”, klinkt het bij Jerry Hamal.

“De wereld van werk wordt gedefinieerd door drie trends: schaarste aan talent, steeds veranderende behoeften van klanten en snelle digitalisering. Daarom heeft Randstad de ambitie om het meest gelijkwaardige en gespecialiseerde bedrijf ter wereld te worden.” zegt Jérôme Gontard, Group CEO Randstad Digital EMEA. “Ik ben verheugd dat Jerry Hamal zich bij ons heeft gevoegd om deze nieuwe richting te sturen. Zijn leiderschap en visie zijn een aanwinst voor Randstad Digital BeLux.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER