PARTNERCONTENT

Hoe opleidingen bijdragen tot meer welzijn

Welzijn stond nog nooit zo hoog op de corporate agenda. Organisaties zijn vandaag vooral op zoek naar een betaalbare oplossing die voor elke medewerker en leidinggevende concrete en relevante meerwaarde biedt, makkelijk geïmplementeerd kan worden en past binnen het wettelijk verplichte preventiebeleid.

Anna Smets is Director Business Solutions bij Workplace Options (WPO), één van de leading organisaties die al meer dan 40 jaar bedrijven wereldwijd ondersteunt met Employee Assistance Programma’s voor alle medewerkers en hun gezinsleden: gekwalificeerde psychologen en coaches bieden 24/7/365 professionele en confidentiële ondersteuning voor meer mentaal, emotioneel, fysiek en praktisch welzijn.

Ze zit dagelijks aan tafel met HR Leiders, Total Rewards Verantwoordelijken, Health & Safety Experten en Board Members, en neemt je vandaag mee in de interactie tussen het welzijn van medewerkers en het opleiden van managers en medewerkers in het thema mentale gezondheid. Managers die merken dat medewerkers het moeilijk hebben door werkverantwoordelijkheden, hoge werkdruk of persoonlijke problemen, bevinden zich in een unieke positie om te helpen.

Workplace Options biedt klanten een ruime keuze van zowel standaard als maatwerk opleidingen, die zowel onsite, online als via e-learning worden aangeboden. Een aantal van deze opleidingen zijn bovendien gecertificeerd door het IIRSM, een onafhankelijke global risk management organisatie.

Het gaat om de volgende opleidingen:

XX FOTO 78 WPO Visual gecertificeerde opleidingen 01

+++

  • Neem contact op met Anna Smets: [email protected]
  • Meer info (en het volledige aanbod): www.workplaceoptions.com
  • Bekijk hier de training catalogue
Webp.net compress image 34
Lees verder

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER