Group S partner in Living Tomorrow Innovation Campus 2030 project

Group S wordt de komende 5 jaar een prominente partner van de innovatiecampus van Living Tomorrow. Voor Group S sluit deze samenwerking aan bij zijn toekomstvisie als HR-dienstverlener die meer dan ooit inzet op innovatie door performante diensten, technologieën en applicaties te ontwikkelen voor zijn klanten.

‘Met Group S willen we de komende jaren volop inzetten op digitalisering en innovatie. Onze digitale oplossingen zullen in verbinding staan met toepassingen van onze klanten, partners, leveranciers en overheden. In ons partnership met Living Tomorrow komen we terecht in een ecosyteem waar we onze innovaties kunnen versnellen in samenwerking met andere partners.’

Marc Peeters, Gedelegeerd Bestuurder Group S

‘Wij zijn zeer verheugd met Group S als mede-initiatiefnemer. Met meer dan honderd toonaangevende bedrijven uit binnen- en buitenland ontwikkelen we de toekomst in allerhande sectoren. Technologische en maatschappelijke veranderingen creëren veel kansen en uitdagingen rond de Toekomst van Werken, Ondernemen en HR. Daarom zijn we blij dat Group S met zijn kennis en visie ons platform versterkt. Met TomorrowLab zullen we Group S ook strategisch ondersteunen in innovatie en digitale transformatie.’

Joachim De Vos, co-chairman Living Tomorrow

Een overeenkomst die de strategische prioriteiten van Group S ondersteunt

De campus biedt Group S een fantastische locatie om zijn dienstverlening en visie te demonstreren aan klanten, partners en bezoekers. Op die manier wordt de Living Tomorrow campus een innovatief demo & customer experience center voor Group S, en dat op een centrale locatie in België. In de war for talent biedt de unieke samenwerking Group S bovendien een extra troef om nieuw talent aan te trekken.

Innovatie in het hart van Europa

De innovatiecampus zal focussen op de nieuwste technologische ontwikkelingen rond de toekomst van werken, slimme woningen en bedrijven, gebouwen en infrastructuur, slimme industrieën, slimme steden en slimme mobiliteit. Vanuit een futuristisch gebouw met een hotel en gastronomisch restaurant in Vilvoorde biedt de campus van 10 000m² een belevingscentrum waar je echt zal kunnen ervaren hoe de toekomst er gaat uitzien. Het wordt een uniek platform om onderzoek te doen en om verschillende visies te demonstreren over hoe we in de nabije toekomst zullen leven en werken.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER