GreenStudent: het groenste autodeelabonnement voor milieubewuste studenten

Met de start van het nieuwe academiejaar wil GreenMobility – aanbieder van elektrische deelwagens – autodelen betaalbaar en duurzaam maken voor studenten. Met het speciale GreenStudent-abonnement kunnen die zich nu het hele jaar door voordelig verplaatsen met een minimale ecologische footprint. Het abonnement is geldig voor studenten tot 23 jaar. ​

Naar de les, gaan werken of gewoon een avondje of weekendje weg … met GreenStudent krijgen studenten altijd toegang tot 100% elektrische wagens op elk moment van de dag. Voor een laag maandelijks bedrag profiteren ze van tal van voordelen. Zo krijgen ze 10% korting op de minuutprijs en kunnen ze nog extra besparen (€0,26/min) door prepaidminuten toe te voegen aan hun account. In de GreenMobility-app vinden ze bovendien afgeprijsde auto’s (met een oranje icoontje), waarop ze óók nog eens korting genieten. Bovendien verdienen ze gratis rijminuten door medestudenten uit te nodigen om de app te gebruiken. Want sharing is caring … voor de planeet!

Handig, duurzaam en voordelig

“Ons studentenabonnement is een primeur voor GreenMobility. Ook studenten hebben af en toe een wagen nodig, als alternatief op het openbaar vervoer of de fiets. Wij willen dat zo handig, duurzaam en voordelig mogelijk maken voor hen. Gebruiken ze onze Greens en delen ze die voor een rit met meerdere personen, dan is dat veelal goedkoper in vergelijking met heel wat andere vervoersmiddelen”, zegt Steve Van Avermaet, Managing Director van GreenMobility België.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER