Deborah Deepa D’Hauwer genomineerd voor young ICT Lady of the year 2022

  • Change Management
  • >
  • Deborah Deepa D’Hauwer genomineerd voor young ICT Lady of the year 2022

Deborah Deepa D’Hauwer uit Sint-Agatha-Berchem is geselecteerd in de shortlist voor YOUNG ICT LADY of the Year 2022, georganiseerd door Knack Datanews. Deze titel eert vrouwen die het verschil maken in IT/Technologie en die een rolmodel vormen voor (jonge) vrouwen om hen te inspireren een carrière in deze sector op te bouwen.

De jury vergadert op 11 januari en brengt dan hun stem uit over de TOP 5 ladies en Top 3 Woman. Op 22 februari worden de winnaressen van ICT Woman of the Year en Young ICT Lady of the Year bekend gemaakt op het event She Goes ICT.

Deborah werkt voor Capgemini Invent als ‘Manager’ binnen het TMT (Telecom, Media & Technology) team. Ze is een atypisch IT profiel (daar ze strategie consultant is) en hoopt hierdoor ook de sector diverser en democratischer te maken. Naast deze functie leidt ze ook Diversiteit en Inclusie binen Capgemini Invent België. Ze behaalde haar master in Culturele Economie op 20 jaar (2015) en heeft reeds meer dan 6 jaar werkervaring. Ze spendeerde 4 jaar in Londen bij British Telecom waar ze werd blootgesteld aan STEM en de IT-sector.

Vandaag is het Brusselse jong talent actief met haar eigen vzw ‘STEM in Brussels’ om STEM (science, technology, engineering & mathematics) te promoten bij Brusselse schoolgaande jeugd van 10-12jaar. Er loopt zo ook een specifieke samenwerking met de St. Martinusschool in Sint-Jans-Molenbeek. Daarnaast zetelt Deborah in de Algemene Vergadering van Ancienne Belgique. Deborah werd op zeer jonge leeftijd geadopteerd en spendeerde het merendeel van haar jeugd in de Brusselse rand (Liedekerke).

>> Je kan hier stemmen op Deborah: https://shegoesict.be/vote-now/

Herbekijk hier de podcast met Deborah Deepa D’Hauwer

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Gerelateerde artikels.

Employee Engagement

7 op 10 Belgen fier op hun job

Blue Monday komt eraan, maar gelukkig toont internationaal onderzoek van SD Worx aan dat Belgen, net als de Nederlanders overigens, hun job graag doen. 2 op de 3 Belgen voelen

Wellbeing in HR

Mentaal welzijn onder hoogspanning

In dit Spotlight-dossier gaan we op zoek naar hefbomen om enerzijds de instroom van langdurig zieken af te remmen en anderzijds tot een meer effectieve en duurzame re-integratie van langdurig

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR