PARTNERCONTENT

De toekomst van werken is leren(d)

Investeren in leren loont. Leren bevordert het welzijn. Leren bevordert effectief communiceren. Leren doet je medewerkers groeien. Leren zorgt voor betere leiders. Leren stimuleert de bedrijfsresultaten.

De focus bij leren ligt vandaag niet zozeer op kennis, maar meer en meer op skills en attitude.

Hoe kan je grote stappen zetten op weg naar de voordelen van een lerende organisatie? Bij Workplace Options kiezen steeds meer klanten ervoor om volop in te zetten op opleidingen, naast de permanente ondersteuning van het Employee Assistance Programma (EAP).

We begeleiden onze klanten bij het samenstellen van hun opleidings-jaarplan, vaak een combinatie van zowel standaardsessies uit ons ruime curriculum met opleidingen-op-maat die nauw aansluiten op eerdere opleidingen, en vertrekken vanuit bedrijfseigen situaties.

Het aanbod is gericht op het optimaliseren van welzijn, persoonlijk bewustzijn en professionele competentie. Op bedrijfsniveau zijn de sessies ontworpen om een positieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. We organiseren onze opleidingen zowel in een fysieke setting on-site, via webinar of in een e-learning setting.

Een voorbeeld? Dat managers vandaag een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van de medewerkers, is een boutade. Managers inzicht bieden in het verband tussen mentaal welzijn en productiviteit, en hen concrete tools aanreiken hoe ze hun teams beter kunnen aansturen, is het thema van een drie uur durende AIR-opleiding (Awareness🡪Intervention🡪Reslience).

Workplace Options is één van de leading organisaties die al meer dan 40 jaar bedrijven wereldwijd ondersteunen met Employee Assistance Programma’s en Wellbeing-oplossingen voor alle medewerkers en hun gezinsleden. We hanteren een holistische benadering wanneer we aan de slag gaan met de medewerkers van onze klanten en zetten in op bereikbaarheid, relevantie en resultaten.

CCaroline Dupont Photography 211216nr121354 Anna Smets Voorkeur 1 min 1

Als Director Business Solutions bij Workplace Options zit Anna Smets dagelijks aan tafel met HR leiders, Total Rewards verantwoordelijken, Learning & Development specialisten, Health & Safety experten en Board Members in organisaties die welzijn willen verweven in de bedrijfscultuur.

De toekomst van werk zal wel-zijn. De toekomst van werk is leren(d).

Contacteer Anna Smets: [email protected]

(Her)bekijk hieronder de podcast met Anna Smets

XX FOTO 68 EXPERT WPO Extra LOGO

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER