Attentia gaat partnership aan met Olympus Mobility voor geïntegreerd mobiliteitsbeheer

HR- en Well-beingexpert Attentia heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met mobiliteitsplatform Olympus Mobility. Dankzij dit partnership kan Attentia als enige in de markt een volledig geïntegreerd platform aanbieden voor het beheer van verschillende mobiliteitsoplossingen, zoals het wettelijk mobiliteitsbudget.

Naadloze integratie in flex tool

De samenwerking tussen Attentia en Olympus Mobility beantwoordt aan de groeiende vraag van bedrijven – én hun medewerkers – naar flexibele, duurzame en fiscaal voordelige mobiliteitsoplossingen.

Eefje Dulsster, Manager Bonus bij Attentia: “We begeleiden al langer klanten die de stap naar een meer flexibel en meer duurzaam mobiliteitsbeleid willen zetten. Dankzij de naadloze integratie van het platform van Olympus Mobility binnen onze bestaande flex tool, kunnen we voortaan een concrete oplossing bieden voor het dagelijks beheer van dat beleid. Denk maar aan het wettelijk mobiliteitsbudget of mobiliteitskeuzes binnen een cafetariaplan. De samenwerking ondersteunt dan ook onze ambitie om voor onze klanten een end-to-end partner op het vlak van loonbeleid te zijn.”

Volledig digitale oplossing

Olympus Mobility is marktleider en kende vorig jaar een groei van 60% in bedrijfsklanten en 90% in gebruikers ten opzichte van 2021. De eerste 6 maanden van dit jaar was er een groei van 18% in klanten en 25% in gebruikers. Het ontving dan ook voor het derde jaar op rij een Deloitte Fast50 nominatie, als één van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Bovendien biedt Olympus Mobility als enige speler in de markt een volledig digitale oplossing aan, zonder gebruik van een betaalkaart. Zo genieten gebruikers van minder administratie en een gebruiksvriendelijke toegang tot 30 alternatieve mobiliteitsdiensten.

Koen van De Putte, CEO Olympus Mobility: “Hoewel we al samenwerken met andere sociaal secretariaten, gaat ons partnership met Attentia nog een stapje verder dankzij de naadloze integratie van onze beide platformen. Omdat we continu de vinger aan de pols houden van de laatste trends en innovaties op het vlak van mobiliteit, zijn we ervan overtuigd dat we een grote meerwaarde kunnen betekenen voor de klanten van Attentia en hun medewerkers.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER