PARTNERCONTENT

Alle recruitment Tech trends op 1 dag

Op donderdag 18 april 2024 vindt de vijfde editie van Recruitment Tech Demo_Day plaats in het Van der Valk-hotel in Mechelen. Tijdens dit evenement, gehost door dagvoorzitter en #ZigZagHR-oprichter Lesley Arens, staan 20 leveranciers van rekruteringstechnologie klaar om jou in één dag hun nieuwste oplossingen te laten zien.

Wij hebben 5 redenen verzameld waarom je het evenement niet mag missen.

Wat is Demo_Day?

Recruitment Tech Demo_Day is hét oriëntatie-event voor rekruteerders en HR-professionals die zich willen laten informeren en inspireren welke tools kunnen helpen bij succesvolle aanwerving. Een uitgelezen kans om, op 18 april tussen 09:30 en 16:00 uur, de meest recente innovaties op het gebied van rekrutering en technologie te ontdekken, van recruitmentsysteem, AI-ontwikkelingen tot matchingssoftware.

Waarom naar Demo_Day?

We hebben 5 redenen verzameld waarom je Demo_Day op 18 april in Mechelen niet mag missen:

1) Plenaire pitches

In één middag geven 20 verschillende leveranciers korte presentaties in de plenaire zaal, verdeeld over meerdere sessies. In een korte pitch van 5 minuten vertellen zij meer over hun oplossing, zodat je direct weet of het interessant kan zijn voor jouw rekrutering. Ben je dírect na de pitch benieuwd naar meer informatie? Bezoek de leverancier van de betreffende rekruteringstechnologie op de expovloer voor een gepersonaliseerde demo.

2) Demo’s én netwerken op de expovloer

Dat brengt ons naar het volgende punt. Terwijl er plenair pitches gehouden worden, kun je in de aanliggende ruimte op de explovloer alle leveranciers van rekruteringstechnologie in België en Nederland één-op-één benaderen voor een demo. De ruimte is tevens gevuld met mede-rekruteerders en HR-techprofessionals: een uitgelezen kans om te netwerken met joúw peers. Bekijk en probeer zelf demo’s en stel je vragen aan een groot netwerk van collega-rekruteerders.

3) De laatste trends én ontwikkelingen

Demo_Day presenteert ook enkele onafhankelijke experten, die delen hoe zij hun rekruteringstechnologie hebben georganiseerd. Zij praten je bij over de laatste ontwikkelingen op gebied van AI, matching, digitalisering — en nog veel meer. Onder andere Fabrice Desmedt van Bpost is aanwezig om zijn verhaal te vertellen. Ook Pieter Merlevede van House of Talents, die in 2023 nog een Recruitment Tech Awards in de wacht sleepte voor de ‘beste case’, is aanwezig om zijn verhaal te delen.

House of Talents’ transformatie omvatte een complete herziening van het interne softwarelandschap, met de implementatie van een nieuw ATS en uitgebreide aanpassingen binnen operations en HR. “De case is zo dat we een een flinke digitale transformatie hebben doorgemaakt intern binnen House of Talents, dat alle bedrijven één nieuw gecreëerd softwarelandschap hebben gekregen”, zo vertelt Pieter Merlevede van House of Talents.

4) Dagvoorzitter Lesley Arens

In 2017 schreef ze samen met Lisbeth Claus het boek ZigZagHR: waarom de beste HR géén HR meer is. Inmiddels is ze uitgegroeid tot vormgever van dé HR-community voor progressieve HR professionals in België. We hebben het uiteraard over Lesley Arens, die op 18 april 2024 Demo_Day wederom als dagvoorzitter in goede banen zal leiden.

“Ik ga mensen zeker niet het vuur aan de schenen leggen”, lacht Arens. “Als ik interviews doe dan wil ik vooral mijn gespreksgast in de spotlight zetten. De toegevoegde waarde van de spreker, oplossingen en tools duidelijk maken door een kijkje in de keuken te geven. Ik geef zulke interviews graag omdat we op deze manier andere bedrijven kunnen tonen hoe ze bepaalde tools zelf succesvol in hun eigen bedrijf kunnen inzetten.”

5) Gratis toegang mét heerlijke lunch

Nog niet helemaal overtuigd? Demo_Day 2024 is een gratis evenement, mét een heerlijke lunch én een uitgebreide networkborrel om (na) te praten met een groot netwerk en collega-rekruteerders. Tijdens de vorige editie kwamen meer dan honderd rekruteerders samen in het Van der Valk-hotel te Mechelen. Het is een onmisbaar evenement voor iedere rekruteerder óf HR-professional.
Gratis aanmelden

>> Wil jij jouw rekruteringsproces optimaliseren met de juiste, innovatieve tooling?
>> Meld je tot en met 3 april gratis aan voor Demo_Day 2024 in het Van der Valk-hotel in Mechelen!

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER