#ZigZagHR Podcasts: op de playlist in september

Met #ZigZagHR dagen we HR professionals, leidinggevenden en ondernemers uit om zichzelf en hun vakgebied heruit te vinden. Dat doen we onder andere met ons maandelijks tijdschrift, met onze wekelijkse nieuwsbrief, met onze Connect & Learn events, onze #ZigZagHR talkshow en natuurlijk ook met onze populaire HR-podcast show Brainpickings.

Daarin kruipt Lesley Arens in het hoofd van inspirerende gasten om ideeën, inspiratie, best en next practices te stelen waarmee jij aan de slag kan in jouw organisatie of in jouw team.

Elke week minstens één kakelverse aflevering om de dag goed voorbereid mee te starten maar uiteraard ook bijzonder goed verteerbaar tijdens jouw loopje, wandeling, in de wagen, op de trein of op jouw speed pedelec.

Dat wil jij natuurlijk voor geen geld ter wereld missen!

Abonneer je dus zeker op ons youtube kanaal of via jouw favoriete podcastkanaal

Deze maand op de playlist van #ZigZagHR:

We trappen seizoen 3 af met 12 boeiende episodes!

Lesley kruipt onder andere in het hoofd van Ans De Vos en Tom Jonkers (Argenta) waarom het loont om levenslang nieuwsgierig te blijven. Je ontdekt deze maand ook hoe je ervoor kan zorgen dat een opleiding blijft plakken. Daarvoor hebben we twee learnatics van bij NCOI learning uitgenodigd op de kantoorboot: Koen Dierckx en Ilse Schepens.

Met Jasmine Vergauwe hebben we het over iets helemaal anders: het Imposter fenomeen. Ook Ann De Bisschop komt langs deze maand, zij komt met haar co-founders vertellen waarom ze The Circle of Wellbeing heeft opgericht.

Je leert dankzij Econocom ook waarom een employee choice programma een goed alternatief is voor het caferariaplan.

En als je zelfstandig bent of vaak samenwerkt met zelfstandige professionals, dan moet je zeker afstemmen voor de podcast met Dieter Dejonghe en Lynn Van Den Meersche van Claeys & Engels.

Lesley kruipt ook een tweede keer in het hoofd van Jan Laurijssen (SD Worx) – over duurzaam talent management deze keer. Geen duurzame loopbanen zonder duurzame ontwikkeling. Als we willen evolueren van een job voor het leven naar een loopbaan voor het leven is levenslang leren cruciaal. Dat mag duidelijk zijn.

Met Johan Desseyn en Marjolijn Houben zoomen we deze maand in op de competentieprognose als instrument om aan workforce planning te doen, een GPS voor de toekomst zeg maar.

En we starten iedere nieuwe maand – zoals je dat ondertussen gewoon bent – met onze ZigZagHR Actua Podcast. Daarin overvliegt Lesley afwisselend met Frank Vander Sijpe en Jan Denys de arbeidsmarkt en de HR actualiteit. Zo ben jij als HR professional op 30 minuten helemaal mee.


>> Slimme vogels volgen onze podcast natuurlijk al een hele tijd via youtube of via hun favoriete podcastkanaal.
>> En slimme HR professionals? Die zijn geabonneerd op onze fantastische #ZigZagHR Tijdschrift 🤗

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER