#ZigZagHR Magazine wordt #ZigZagHR Bookazine

Dit najaar transformeert jouw favoriete HR-Vaktijdschrift naar het #ZigZagHR Bookazine! Een naslagwerk dat voelt als een magazine maar dat je wil bijhouden als een boek. In het #ZigZagHR Bookazine brengen we 4 keer per jaar een zorgvuldig gecureerde selectie van HR- en arbeidsmarktgerelateerde reportages, onderzoek uit binnen- en buitenland, diepte-interviews en longreads over (de toekomst van) Human Capital en People Management. Slow reading met meer ruimte voor verdieping, zodat jij als HR-professional alle content die op je afkomt in het juiste perspectief kan plaatsen.

Waarom die transformatie?

Omdat we feedback kregen dat de maandelijkse frequentie te hoog ligt. Omdat we van mening zijn dat niet alleen HR-professionals maar ook wij als media- en contentpartner onszelf moeten blijven heruitvinden én omdat we daarmee de professionalisering van HR mee naar een volgend niveau willen tillen.

Wat betekent dat voor onze abonnees?

Vanaf oktober ontvang je 4 edities met 160 pagina’s (en meer) in plaats van 10 edities met 64 pagina’s. In ieder bookazine krijg je een XL-reportage over de belangrijkste ontwikkelingen binnen ons vakgebied; kerncijfers en tendensen op de arbeidsmarkt; actueel onderzoek én een vooruitblik naar wat op de radar staat in binnen- en buitenland. We trekken ons elk kwartaal gedurende 24 uur terug in een hidden gem en geven de HR-community de mogelijkheid om een deel van de inhoud van ieder bookazine mee vorm te geven.

We blijven in de eerste plaats inspiratie tanken bij HR, maar kijken ook over het muurtje én over de grens, we gaan langs bij inspirerende CEO’s en ondernemers en we brengen een uitgebreid overzicht met boeken die je wil lezen, podcasts die je kan beluisteren en (partner) events die je niet wil missen.

En dat is nog niet alles.

Iedere maand informeren en inspireren we onze abonnees met extra ‘plus content’ bovenop het bookazine. Iedere maand zoomen we in op een thema waar HR professionals wakker van liggen (of wat meer wakker zouden mogen liggen): interviews, whitepapers, best & next practices uit binnen- en buitenland, longreads met internationale onderzoekers, tutorials en concrete tips waarmee je als HR-professional meteen aan de slag kan in je eigen organisatie of HR-team.

Vanaf oktober is jouw abonnement op #ZigZagHR dus nog meer waard.

It’s a great time to be in HR!
Maar dat wisten jullie al natuurlijk.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER