#ZigZagHR groeit…

Ondernemerschap is besmettelijk. Want na 18 jaar huwelijk wordt Sven Hubin ook mijn zakenpartner. Op 1 januari 2023 stapt hij mee in #ZigZagHR en zal hij samen met mij het bedrijf verder uitbouwen tot dé referentie in HR.

9 oktober 2018 verscheen #ZigZagHR Waarom de beste HR geen HR meer is, het boek dat ik samen met Lisbeth Claus schreef over onze visie op het HR vak. Ook vandaag leest deze publicatie nog als een gps door de boeiende wereld van HR.

Exact een jaar later, 9 oktober 2019, verscheen de eerste editie van het vaktijdschrift met een heel ruime kijk op het metier, ondertussen aangevuld met podcasts, talkshows, events en een sterk groeiende HR community van ondertussen meer dan 10.500 HR professionals in Vlaanderen alleen.

1 januari 2023 wordt een nieuwe mijlpaal: Sven stapt (eindelijk) mee in de zaak.

Sven startte zijn loopbaan als marketing manager bij HR dienstverlener T-groep (nu Agilitas) waar hij gedurende 16 jaar ervaring opdeed in marketing, communicatie en HR. Daar ontdekte hij zijn passie voor Employer Branding, waar marketing en HR elkaar raken. Hij adviseerde vanuit zijn rol verschillende bedrijven in hun werkgeversimago en rekruteringscommunicatie.

In 2017 maakte hij de overstap naar Lidl waar hij startte als Employer Brand projectmanager en zijn HR kennis verder uitbouwde als Head of Talent Acquistion & Employee Engagement. Vervolgens richtte hij de HRIS afdeling op en gedurende het laatste jaar stuurde hij als Head of HR services de verschillende hard HR afdelingen aan (HR administratie, arbeidsrecht & compliance, Compensation & Benefits en payroll). Gedurende zijn 5 jaar bij Lidl bleef hij steeds strategisch verantwoordelijk voor het werkgeversimago.

Sven Hubin: “De afgelopen drie jaar zag ik hoe Lesley met een enorme drive #ZigZagHR op de kaart heeft gezet en er zijn nog heel wat opportuniteiten, die ik nu samen met haar ga verwezenlijken”.

CCaroline Dupont Photography 210416nr114101 min

Lesley Arens: “Door de komst van Sven kunnen we volgend jaar eindelijk een aantal projecten lanceren waar ik zelf niet de ruimte voor had, zoals de #ZigZagHR Academy en #ZigZagHR TV. Achter de schermen zijn we ook al volop bezig met de voorbereidingen van ons Signature Event in mei. Ondertussen is onze tweede locatie ook bijna klaar. Vanaf januari kan je niet alleen terecht op de #ZigZagHR Kantoorboot in Gent maar ook in ons Atelier in Oudenaarde waar we onder andere maandelijks, samen met partners, een Dinner avec les abonnés zullen organiseren.”

It’s a great time to be in HR!

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER