Yves Vandenborre en Annelies Vandecruys aan het roer bij Hura

Hura, partner in outplacement, loopbaanbegeleiding en talentmanagement, presenteert haar nieuwe managementteam, bestaande uit Yves Vandenborre en Annelies Vandecruys. Sinds anderhalf jaar maakt Hura deel uit van de ITZU Groep.

Met twee decennia aan HR-ervaring, brengt Yves Vandenborre een schat aan kennis en expertise naar Hura. Zijn ongeëvenaarde passie voor het vakgebied, zijn uitgebreide ervaring in het begeleiden van organisaties, teams en individuen in verandering zet hij graag in om het Outplacement en Loopbaandomein van Hura verder te ontwikkelen en te laten groeien. Hura staat bekend om haar onderscheidende aanpak, waarbij persoonlijke betrokkenheid, expertise, kwalitatieve dienstverlening, en maatwerk centraal staan.

Yves Vandenborre benadrukt: “Ik ben sterk aangetrokken tot Hura vanwege hun oprechtheid en toewijding aan zowel kandidaten als collega’s. Ik geloof in de kracht van deze organisatie om individuen en organisaties te helpen bij het bereiken van hun doelen. Bovendien zie ik veel potentieel voor uitbreiding in het loopbaandomein. Sinds 1 september bieden we met ons nieuwe systeem van bemiddelingsvouchers een geheel nieuwe dienst voor werkzoekenden, waarmee zij de mogelijkheid hebben om zelf een intensieve begeleiding te kiezen om hun plaats op de arbeidsmarkt te vinden. We zijn verheugd dat we een van de geselecteerde organisaties zijn om gedurende de komende negen jaar deze rol te vervullen. We hebben niet alleen een generiek toepasbaar begeleidingsprogramma ontwikkeld, maar ook een specifiek traject voor werkzoekenden die recentelijk hersteld zijn van een burn-out en weer op zoek gaan naar nieuwe tewerkstellingsmogelijkheden. Daarnaast komen er in de komende jaren nog veel andere uitdagingen op ons af. Denk maar aan de re-integratie van langdurig zieken, de verhoogde aandacht voor mentale gezondheid,… Ik kijk er alvast naar uit deze uitdagingen vast te nemen samen met het enthousiaste team”.

Naast de dienstverlening in het Outplacement en Loopbaandomein, heeft Hura ook een Talent team dat zich toelegt op activiteiten zoals assessment & development centers, training & coaching, en HR- en organisatieadvies. Annelies Vandecruys is sinds mei 2023 actief als Managing Consultant van het Talent team en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Ze begon haar carrière als zelfstandig kinesiste en werkte ook in het buitengewoon onderwijs, voordat ze doorgroeide naar een rol als directeur.

Annelies benadrukt: “Dankzij de kwalitatieve en pragmatische aanpak van Hura heb ik hun expertise destijds meerdere keren ingezet voor organisatieontwikkeling en teamcoaching. Na verloop van tijd was ik zelf klaar voor een nieuwe uitdaging en heb ik Hura opnieuw benaderd. Tijdens loopbaancoaching ontdekte ik mijn passie voor veranderingsmanagement en maakte ik van mijn passie mijn beroep. Na vele boeiende projecten kreeg ik de kans om Managing Consultant van het Talent team van Hura te worden. Mijn brede HR-ervaring, enthousiasme en ondernemerschap komen prachtig samen in deze nieuwe functie.”

Naast haar rol in de aansturing van de talentactiviteiten houdt Annelies zich bezig met de integratie binnen van de activiteiten binnen de ITZU Group. Door de synergiën en het bredere aanbod binnen de groep, denk maar aan subsidie advies, gaan we nog beter in staat zijn om organisaties te ondersteunen bij het vinden, ontwikkelen en behouden van het juiste talent om zo hun doelstellingen te bereiken.
Voormalige zaakvoerders Johan Maes en Leen Peeters, blijven aan boord vanuit een nieuwe rol als freelance coach en consultant. Zij zullen op deze manier hun uitgebreide kennis en ervaring blijven inzetten om klanten te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling en talentmanagement.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER