Unique schakelt opnieuw een versnelling hoger

In 2021 investeerde Unique fors in haar groei. Met succes, want datzelfde jaar zetten we maar liefst 15 nieuwe kantoren op de kaart in Vlaanderen en Wallonië. Dit jaar schakelen ze opnieuw een versnelling hoger: ze openen 9 gloednieuwe vestigingen, én splitsen en versterken ook 14 bestaande kantoren. In 2023 groeit Unique van 57 naar 66 fysieke kantoren in België.

Rekrutering op maat van elk bedrijf en elk profiel

“De recente expansie leerde ons dat een focus met dedicated medewerkers op specifieke vacatures en kandidaten loont, en daarom trekken we in 2023 voluit de kaart van de specialisatie. Enkele regionale kantoren, waar elke kandidaat terechtkon voor brede ondersteuning, werken vanaf nu voor een specifieke niche. Daarnaast openen we 7 regionale technicum kantoren die uitsluitend technische en arbeidersprofielen rekruteren. Bovendien investeren we fors in onze overige specialisaties. We versterken onze teams met niet minder dan 50 gespecialiseerde recruiters. Office, Technicum, HR, Finance, Customer Care of Maritiem, voor elk talent staat een dedicated team klaar om in actie te schieten. Specialisation is key! Zo schakelen we elk talent binnen zijn of haar niche vlot in op de arbeidsmarkt.”

Dito groeiambities voor Unique Select en Express Medical

Ook voor haar andere businesslijnen heeft Unique grootse plannen. “In 2021 lanceerden we Unique Select, waarmee we ons richtten op de werving en selectie van middle management profielen. De 2 kantoren in Limburg en Antwerpen kenden een vliegende start. Daarom introduceren we dit jaar 4 nieuwe vestigingen, verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. En ook Express Medical, al 35 jaar marktleider in de rekrutering van verpleeg- en zorgkundigen, blijft hoge toppen scheren. Zo breiden we het netwerk uit van 6 naar 9 kantoren, specifiek in regio’s waar we veel groeipotentieel zien.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER