‘Siri voor verkoopgesprekken’ haalt €750.000 op om groei te versterken

SalesNote, een pionier in AI-oplossingen, kondigt met trots aan dat het €750.000 heeft opgehaald in een recente kapitaalsronde. De financiering komt van privé-investeerders die geloven in de technologische voorsprong en het marktpotentieel van SalesNote.

SalesNote vestigde zich als innovator in sectoren variërend van sales tot bank- en verzekeringswezen en rekrutering. Door het winnen van de HR startup award van Copus Groep wordt SalesNote ook de ‘Siri van de rekruteringsgesprekken’ genoemd.

Vivium, die hen de award van Elite Insurtech gaf, noemde hen respectievelijk de ‘Siri van de verzekeringsgesprekken’. Hun toepassing, die gepersonaliseerde speech-to-tekst modellen gebruikt, coacht gebruikers volgens de specifieke richtlijnen van hun bedrijf. Dit zorgt voor een verbeterde efficiëntie en optimalisatie van communicatieprocessen.

“Deze kapitaalronde is het resultaat van het harde werk van de afgelopen jaren en bevestigt de visie die we sinds de oprichting van SalesNote nastreven,” zegt CEO Thomas Neirynck. “SalesNote ’s visie is om het volle potentieel van mensen naar boven te halen, dmv. een digitale persoonlijke communicatie-assistent die coacht, meedenkt en assisteert. Inzichten versterken en kennis aanvullen is voor elk ambitieus bedrijf een peiler voor duurzame groei en succes.

Koen Victor, co-founder van SalesNote, voegt toe: “Deze eerste kapitaalronde versnelt het innovatieproces en laat toe SalesNote af te stemmen op nieuwe gebruikssituaties. Daarnaast bouwen we aan een sterk ondersteuningsteam dat pro-actief meewerkt aan een succesvolle implementatie bij de klant.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER