fbpx

Securex en Officient verwelkomen 10.000ste gemeenschappelijke klant

Goed een jaar nadat Securex, partner in werkgelegenheid en ondernemerschap, en HR-cloudsoftwareleverancier Officient, an Exact company, een exclusieve samenwerking aangingen, verwelkomen ze hun 10.000ste gemeenschappelijke klant. Samen bieden ze Belgische en internationale bedrijven een centraal platform aan waarop zowel loonadministratie als de belangrijkste HR-processen (contracten, functioneringsgesprekken, onboarding,…) efficiënt kunnen worden beheerd en geanalyseerd.

Uniek aanbod voor bedrijven

Securex ondersteunt in België ruim 50.000 werkgevers met een breed aanbod van diensten voor HR-administratie en loonberekening, maar ook preventie en welzijn op de werkvloer, talentontwikkeling en verzekering van inkomens. Begin 2020 ging Securex een langetermijnsamenwerking aan met het Belgische HR-platform Officient waarop diverse HR-processen centraal en eenvoudig kunnen worden beheerd: verloning, contracten, afwezigheden, onkosten, mobiliteitsmogelijkheden, onboarding, opleidingen,…

De klanten van Securex die intekenen op het gezamenlijke aanbod krijgen het beste van twee werelden: een innovatieve oplossing waarmee ze HR-processen en loonadministratie kunnen beheren vanop één centraal platform, en de klantgerichte dienstverlening die Securex bied top vlak van HR-administratie en loonberekening. De geïntegreerde oplossing maakt kmo’s wendbaarder, omdat hun HR-taken snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd zonder dat er ingewikkelde koppelingen nodig zijn. Bovendien kan het platform ook gekoppeld worden aan een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsapplicaties.

Kristof Benoit, Directeur Payroll Services bij Securex: ““Door verschillende HR-processen en loonadministratie samen te brengen, kunnen we onze klanten een uniek pakket aanbieden. Het is veel efficiënter en gebruiksvriendelijker voor werkgevers en HR-professionals om al die verschillende aspecten van personeelsadministratie intuïtief vanop één handig platform te kunnen beheren. Dat levert ook vaak zeer nuttige inzichten op.”

Toekomst van de samenwerking

Michiel Crommelinck, Co-founder en CEO van Officient: “Het succes van onze samenwerking ligt in de vele voordelen die het platform oplevert. We willen blijven inzetten op het optimaliseren en uitbreiden van onze unieke oplossing. We merken immers dat steeds meer werkgevers sinds de coronacrisis willen inzetten op digitalisering, en vanuit Officient willen we hen daarbij maximaal ondersteunen. Dat we dit nu al doen voor 10.000 gemeenschappelijke klanten toont aan dat ons partnerschap met Securex bijzonder sterk staat, en daar mogen we trots op zijn.”

De langetermijnsamenwerking tussen Securex en Officient is een exclusief partnerschap binnen de top 8 van sociale secretariaten in België. Ze biedt troeven aan klanten van Securex in België, maar ook in de andere Europese landen waar het actief is (Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje).

“Dit is een geweldig mooie mijlpaal voor Officient en Securex in België”, zegt Paul Ramakers, CEO van Exact. “We kijken er ongelooflijk naar uit dit mooie product later in 2021 ook in Nederland te introduceren.”

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.