SalesNote wint allereerste Copus Start-up Challenge

Enkele maanden geleden lanceerde Copus Group de zoektocht naar startups en jonge ondernemers die een vernieuwend idee hebben rond HR in brede zin. Dat leverde erg diverse inzendingen op – van digitale tools tot nieuwe benaderingen voor het ontwikkelen van specifieke skills. Gisteren mochten de drie finalisten (SalesNote, Blackbear en Covenants) hun concepten komen voorstellen aan de jury van specialisten bestaande uit Copus Group CEO Anke Ulens, Living Tomorrow CEO Yin Oei, Trends-redacteur Alain Mouton en Adviseur Ondernemerschap en startups bij Stad Antwerpen, Alexander Mertens. Die kozen uiteindelijk SalesNote als winnaar.

Anke Ulens: “We waren erg blij met de kwaliteit en de diversiteit van de inzendingen. Het was ook een flinke opgave om uit de finalisten de uiteindelijke winnaar te kiezen. We hebben uiteindelijk voor SalesNote gekozen omdat hun concept een cruciaal aspect van rekrutering optimaliseert: het gesprek tussen potentiële werkgever en kandidaat. Des te beter en te vlotter die gesprekken verlopen, des te betere matches er gemaakt kunnen worden.”

Groeipakket

SalesNote mag rekenen op een mooi groeipakket om hun idee vleugels te geven: regelmatige coaching sessies met topexperts in HR-ondernemerschap, waaronder met Anke Ulens zelf, insider advies van business experts en een inspirerende werkplek voor 4 personen met vergaderruimte in het gloednieuwe Copus Group hoofdkwartier in hartje Antwerpen, dat gisteren ook officieel ingehuldigd werd.

Thomas Neirynck van SalesNote: “Wij zijn uiteraard heel trots onszelf de eerste winnaar van de Copus Start-up Challenge te mogen noemen. Het feit gekozen te worden door zo’n jury van gerenommeerde experts is een bijzonder mooie bevestiging en geeft ons veel vertrouwen. We staan vast te trappelen om beroep te doen op de expertise die ons wordt aangereikt!”

Anke Ulens blikt alvast tevreden terug op de eerste Copus Start-up Challenge: “Voor elke startup is een goede omkadering essentieel, en met dit pakket krijgt onze winnaar een stevige duw in de rug. We doen dit omdat we écht geloven in creatief ondernemerschap om met oplossingen te komen voor de uitdagingen die in sneltreinvaart op ons afkomen: de vergrijzing, stress en burnout, tekort aan instroom en jobmobiliteit, digitalisering, enzovoort. Ik zal met veel plezier bijdragen aan het beloftevolle verhaal van SalesNote.”

Over Copus Group

Copus Group, gegroeid uit Vivaldis dat werd opgericht in 1991, is een Belgische specialist met een internationaal kantorennetwerk voor hoogopgeleide profielen in office, bouw en techniek, zowel in België als in Duitsland. De Groep biedt diensten in uitzendwerk, HR-consultancy en projectsourcing, waaronder Vilvaldis, SPP Direkt en Heads&Hunters met het oog op toegevoegde waarde vanuit een diepgaande kennis van specifieke niches. De Groep telt meer dan 110 kantoren in België en Duitsland, 400 eigen medewerkers en stelt meer dan 5000 mensen tewerk. Copus Group is eigendom van private equity partners Buysse & Partners en Dovesco. Voor meer informatie: www.copusgroup.be

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER