Randstad Digital neemt deel aan RiseUp with ServiceNow

Randstad Digital, een toonaangevende speler op het gebied van digital enablement, kondigt met trots aan dat het deelneemt aan het wereldwijde programma RiseUp with ServiceNow. Zo wil het bedrijf mensen helpen op te leiden en trainen in het ecosysteem van ServiceNow en ze klaarstomen voor it-functies waar veel vraag naar is. Dit strategische partnerverband houdt voordelen in voor alle betrokkenen. Kleine en grote organisaties krijgen toegang tot het broodnodige talent om de weg van digitaal zakendoen met succes te bewandelen, terwijl medewerkers hun loopbaankansen zien toenemen. Randstad Digital zal als vaste partner in arbeidsbemiddeling van ServiceNow bijdragen aan het streefdoel van RiseUp om in 2024 één miljoen mensen bij te scholen.

Randstad Digital zal bijgeschoold en gecertificeerd talent van instap- tot expertniveau aanreiken dat een opleiding heeft gevolgd via de Randstad Digital Academy. Dat is een uitgebreid bijscholings- en certificeringsprogramma met een loopbaanarchitectuur die het aanhoudende tekort aan gespecialiseerde medewerkers aanpakt.

“De certificering van RiseUp with ServiceNow behalen is een eer en een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende samenwerking”, zegt Venu Lambu, CEO van Randstad Digital. “Randstad Digital is de enige RiseUp-partner die snel kan schalen en geschoold of via ServiceNow opgeleid talent op alle niveaus kan aanreiken om IT-afdelingen, de klant- en medewerkersbeleving en andere relevante digitale bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Dat maakt ons uniek.”

Organisaties worstelen met de uitdagingen van de digitale transformatie. Toptalent aantrekken dat onderlegd is in ServiceNow is dan ook doorslaggevend. Met zijn flexibele, wereldwijd beheerde servicemodellen speelt Randstad Digital in op de noden van bedrijven en reikt het schaalbaar ServiceNow-talent aan via zijn digitale talentenhubs over de hele wereld. Randstad Digital is specialist in diensten rond arbeidsbemiddeling, technologie, klantbeleving, transformatie van menselijk kapitaal, automatisering van bedrijfsinformatie en integraties met externe software.

RiseUp with ServiceNow geeft ook een nieuwe invulling aan de traditionele definitie van technologisch talent. Het programma legt namelijk de nadruk op álle vaardigheden en zogenoemde ‘power skills’ zoals kritisch denken, intermenselijke communicatie en creativiteit.

“Nu steeds meer organisaties op technologie vertrouwen om productiever en efficiënter te werken, is digitaal talent cruciaal voor hun succes. Maar dat talent vinden is almaar moeilijker”, zegt Amy Regan Morehouse, Senior Vice President of Global Education bij ServiceNow. “We zijn dan ook blij dat Randstad Digital voor RiseUp with ServiceNow heeft gekozen om die kloof te dichten. Het programma zal mensen helpen om een zinvolle en veelbelovende loopbaan in de technologiesector op te bouwen.”

Als antwoord op de opkomst van generatieve AI integreert ServiceNow overeenkomstige functies in zijn platform. Dit geeft nog maar eens aan hoe groot de nood aan gecertificeerd talent is.

Lees verder

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER