Primatch HR Groep breidt uit naar België

Primatch HR Groep start in België en verwelkomt een nieuwe recruitmentpartner, Stijn Gysen, afkomstig uit België. Primatch België opent officieel per 1 september 2023 haar deuren en daarmee zet Primatch HR Groep weer een stap in de ingezette koers gericht op internationale groei.

Primatch België, onder leiding van Stijn Gysen start in eerste instantie in de regio Antwerpen-Kempen en heeft als ambitie om in 2025 een partnernetwerk uit te bouwen over gans Vlaanderen. Met de toetreding van Stijn Gysen kent Primatch HR Groep in totaal 15 recruitmentpartners.

Belgische ondernemers hebben veel moeite met het invullen van hun vacatures. Maar liefst 1 op de 3 werkgevers in België maken zich zorgen over het tekort van personeel en 4 op de 5 organisaties geven aan dat ze moeilijk hun vacatures krijgen ingevuld. Bovendien zien we ook dat geen enkele sector gepaard blijf van een talententekort.

Stijn heeft een bewezen trackrecord in sales en business development. Bij zijn vorige werkgever, Thomas International, was Stijn verantwoordelijk voor enerzijds het opzetten en groei van een customer succes afdeling in de BeNeLux en Frankrijk en anderzijds stuurde hij het BeNeLux-team aan als country manager. Tijdens die periode heeft hij zelf aan de lijve kunnen ondervinden hoe moeilijk het is om goede mensen te vinden in een steeds krappere arbeidsmarkt.

Met zijn opgedane ervaring, enthousiasme en ambities als ondernemer is Stijn klaar om de Belgische markt te betreden. Stijn: “Ik heb me altijd een ondernemer gevoeld bij Thomas International en het speelde al langer in mijn hoofd om een eigen zaak op te starten. Per toeval ben ik in aanraking gekomen met Ronald en hun dienstverlening en partnerformule sprak mij direct aan. In Nederland is het al langer normaal dat organisaties employer branding, job marketing , jobsites en recruitmentsoftware inzetten om hun pool van kandidaten te vergroten en dat werkt daar echt heel goed. Die expertise samen met de pragmatische aanpak van Primatch waarbij ze organisaties de tools en knowhow aanleren om gerichter kandidaten aan te trekken, sprak me enorm aan. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hun dit uit te bouwen in België.”


Ronald Leeuwenberg, managing partner van Primatch HR Groep: “Over de grens gaan met onze dienstverlening en partnerformule is een hele leuke ontwikkeling. Niet alleen in Nederland heerst een krappe arbeidsmarkt, maar ook bij onze buren in België. We zijn ervan overtuigd dat wij met onze bijna 25 jaar lange kennis en ervaring ook Belgische ondernemers kunnen ondersteunen in hun recruitmentproces. Nu is deze markt voor ons nieuw, maar niet voor Stijn. We hebben er alle vertrouwen in dat Stijn Primatch HR Groep succesvol op de kaart kan zetten in België!”

25 jaar ervaring in recruitment: binden en boeien van werknemers

Primatch HR Groep is uitgegroeid tot een rekruteringsbureau dat verschillende diensten aanbiedt: rekruteringsstrategie, employer branding en job marketing. We ondersteunen bedrijven op strategisch, tactisch en operationeel vlak binnen het complete rekruteringsdomein.

Ons doel is om bedrijven in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden. Hun belang staat voorop, als verlengstuk van de organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij de vacature, doelgroep en organisatie past. Door een transparante samenwerking en tegen een eerlijk uurtarief. Zo weten bedrijven vooraf waar ze aan toe zijn.
Ons enige belang is dat van de opdrachtgever. Daar staat Primatch HR Groep voor. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER