Ooooh! Het is maar werk

Hoelang is het geleden dat je een kinderboek hebt gelezen én dat je instant kan gebruiken in jouw werksituatie? Met een moderne parabel over de zoektocht naar balans in werk- & privégeluk én met een kinderboek over vriendschap en verbinding, wil ‘bedrijfsverwonderaar’ Jurgen De Wolf op een originele manier de brug slaan tussen klein en groot. Hiermee wil hij zichtbaar maken waar veel professionals mensen mee worstelen: de zoektocht naar verbinding in nieuwe werksituaties en balans in work/life.

“Ooooh! Wil jij mijn vriendje zijn?”

Door het hoofdpersonage in een nieuwe klas- en speelsituatie te schetsen, gebruikt de auteur de kinderwereld als metafoor voor hoe het er vaak aan toegaat in het bedrijfsleven. Voor veel mensen gaan nieuwe werksituaties gepaard met onzekerheid. Thema’s zoals eenzaamheid, werkdruk en gebrek aan integratie komen aan bod. Maar ook de zoektocht naar verbinding, gender neutraliteit, collegiale sfeer, samenwerking en dankbaarheid zitten vervat in dit kinderboek. Ouders kunnen het voorlezen aan hun kinderen (5-7jaar) en halen er ook zelf inspiratie uit voor hun werk. “Dit boek helpt om meer inzicht en begrip te tonen naar nieuwe collega’s die zoekende zijn naar hun plaats in het bedrijf.” aldus Jurgen De Wolf.

voorkant finaal Vriendje min

“Ooooh! Het is maar werk”

In deze moderne parabel beleef je als lezer de leefwereld van een zevenjarig jongetje. Hij ziet zijn ouders werken, telefoneren, druk in de weer zijn en ruzie maken. Deze parabel over de uitdagende zoektocht naar balans in werk- & privégeluk helpt om anders te kijken naar de dagelijkse stress en maakt helder wat echt belangrijk is.

voorkant finaal Werk min

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER