fbpx

Mobiliteitskompas: vergelijk je werkmobiliteit met die van anderen

Jobat – de populaire jobsite in België – lanceert een gloednieuwe oriëntatietool: het Mobiliteitskompas. Deze tool laat toe om je werkmobiliteit te vergelijken met die van anderen: niet alleen je woon-werkverkeer komt aan bod, ook de stress die ermee gepaard gaat en je flexibiliteit om je werkplek en -uren zelf te kiezen worden vergeleken. Als resultaat ontvang je de Mobiliteitsscore voor je situatie. Je kan jouw scores ook benchmarken met profielen met dezelfde functie en regio.

Tool past binnen de Jobat ‘Go for happy’-missie

Met deze tool zet Jobat zijn missie verder om de referentie te vormen voor alle talent, zowel actief als latent. Naast salaris (met het Jobat Salariskompas als oriëntatietool) is werkmobiliteit een topic dat hoog op de agenda staat van de brede beroepsbevolking. Naar aanleiding van de coronacrisis bevindt het zich mogelijks zelfs op een scharniermoment. Het Mobiliteitskompas houdt voortaan de vinger aan de pols.

Het Grote Mobiliteitsonderzoek met AMS

De gegevens die mensen invullen in het kompas worden afgezet tegen de gegevens van 10.000 Vlamingen. Zij werkten mee aan het Mobiliteitsonderzoek (dat liep van mei – augustus 2020), een partnership met Antwerp Management School en hun leerstoel ‘Next Generation Work’ onder leiding van Prof. Dr. Peggy De Prins.

Hoe kijkt Ludo naar werkmobiliteit

De lancering krijgt de komende weken de nodige media-aandacht met de ‘Go for Happy’ campagne en ‘Ludo’ als gekende protagonist (reclamebureau LDV United).

Mobiliteitskompas genereert data voor jouw rekruteringscampagne

Met het Mobiliteitskompas trekt Jobat opnieuw heel wat talent aan en blijft zich innoveren en profileren als partner voor performante rekruteringscampagnes.

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.