PARTNERCONTENT

Medewerkers met pensioen? Een afscheidsmoment maakt gelukkig!

Wist je dat de manier waarop mensen afscheid nemen van hun werk, invloed heeft op hoe ze hun pensioen ervaren? Met een bewust afscheidsmoment erken je de rol die iemand jarenlang heeft uitgevoerd en dan stopzet en dat heeft een positieve impact op de levenstevredenheid. Een medewerker die met pensioen gaat, mag je dus flink in de bloemetjes zetten!

Je kan een afscheidsgedicht maken of een mooie tekst waarin je je collega bedankt voor zijn jarenlange inzet. Een speech vol persoonlijke herinneringen met een lach en misschien wel een traan. Of waarom niet, een collage of digital wall vol anekdotes, foto’s en persoonlijke videoboodschappen. Zo een prachtige collage kan vandaag ook al digitaal, en dat is handig wanneer we vaak thuiswerken.

Wil je je collega een afscheidscadeau geven? Misschien breekt het zweet je al uit? #keuzestress. Adem in, adem uit, hét perfecte pensioengeschenk bestaat.

Als werkgever koop je de Kadonation Cadeaubon makkelijk aan. Jouw gepensioneerde collega kiest helemaal zelf een cadeau uit een aanbod van meer dan 1000 winkels. De Kadonation Cadeaubon maak je heel persoonlijk met een warm woordje of zelfs een videoboodschap erbij.

Naast een afscheidsmoment en een geschikt cadeau, zijn er natuurlijk nog heel wat praktische en relationele aspecten te regelen. Om je hierbij te helpen, stelde Kadonation een handige checklist voor je samen. Veel succes ermee!

Ps: Wist je dat het pensioen een van de momenten is waarop je je medewerkers op een fiscaal gunstige manier kan bedanken? Lees hier onze whitepaper over fiscaal vriendelijk verlonen.

XX FOTO 70 72 EXPERT Kadonation LOGO

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER