Kris De Ryck: nieuwe CEO van Isabel Group

Fintechbedrijf Isabel Group heeft Kris De Ryck aangetrokken als nieuwe CEO. Hij krijgt de taak om de sterke positie van Isabel Group in de domeinen van betalingen, digitalisatie en data verder uit te bouwen. Kris De Ryck heeft ruime ervaring met interbancaire initiatieven en fintech, bij onder meer Bancontact, Batopin en itsme©.

Isabel Group heeft de voorbije zes jaar een succesvolle diversificatie en groeitraject gekend met Kris De Rycks voorganger Jean de Crane, die aan boord blijft als adviseur van de businessdivisie met dochterbedrijven Clearfacts, Codabox en Clearnox.

“We zijn marktleider in verschillende deelsegmenten zoals de digitalisering van boekhoudprocessen en multibanking, met ook een sterke positie in digitale facturatie. De verdienste van Jean de Crane hierin kunnen we niet genoeg in de verf zetten. Met deze strategische operatie en de komst van Kris De Ryck tekenen we in op parallelle groei van onze marktpositie in interbancaire diensten”, zegt Bram Somers, voorzitter van Isabel Group.

Bedrijven gebruiken de technologie van Isabel om heel eenvoudig de toegang tot verschillende bankrekeningen te aggregeren. Aan de financiële sector levert het bedrijf sterk beveiligde authenticatie-oplossingen en diverse dataplatformen. Een tweede tak van Isabel Group ontwikkelt software om het beheer van accounting en andere financiële processen voor bedrijven en accountancykantoren te vereenvoudigen.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER